dinsdag 28 februari 2017

Gamma stucen

Zoek naar stucen muur op de nieuwe KensaQ. Zoekt u een betaalbaar en ervaren stucadoor? Met stucwerk zorg je voor een mooi afgewerkte muur. Dat is ook voor de minder ervaren klusser prima te doen.


Stuccen begint met een goede voorbereiding en het juiste materiaal. In dit stappenplan van GAMMA zie je wat je nodig hebt en lees je hoe je zelf een muur vakkundig stuct. Een muur stucen of plafond stucen met pleisterwerk van GAMMA. Spachtelputz, spackspuitwerk, voorstrijk stucwerk. Dat begint met een goede voorbereiding en het juiste materiaal.


In deze klusvideo van GAMMA zie je stap voor stap hoe je een muur kan stucen. Online jouw spullen om te stucen kopen, bij Praxis Heb je gevonden wat je nodig hebt om te stucen ? Dan kun je bij Praxis gelijk alles online kopen. Zo profiteer je gelijk van de kortingen en acties die we hebben. Je kunt alles wat je online koopt in de winkel ophalen, maar wij kunnen ook alle spullen om te stucen netjes bij je thuis bezorgen.


Gamma stucen

Breng voordat je begint met stucen een goed dekkende laag stucprimer aan. Bij betonnen wanden gebruik je betoncontact. Zorg ervoor dat de primer goed droog is voordat je begint met stucen. Terwijl de primer droogt, kun je alvast alle kozijnen, plafonds en andere wanden afplakken met tape.


Rol op de grond de stucloper uit en plak deze vast. Stucen is misschien niet de makkelijkste klus, maar zeker eentje die iedereen aan kan met de juiste voorbereiding. Wanneer je zelf gaat stucen , is het van belang om je vooraf goed in te lezen en alle stucbenodigdheden in huis te halen.


Gamma stucen

Voordat je zelf gaat stucen is het belangrijk om de muur of het plafond goed voor te behandelen. Gebruik voor een indicatie de onderstaande tabel. Een wand of plafond zelf stucen is een lastige klus. Met het Karwei stappenplan ben je in staat om deze uitdagende klus te doen. Bekijk de goede voorbereiding en lees welke materialen en gereedschappen onmisbaar zijn bij het stucen van de muur.


Kan je zelf een wand glad maken? Als je een beetje handig bent wel. Met een goede voorbereiding en duidelijk stappenplan, kan je meer dan je misschien denkt. Wanneer je dit zelf wilt doen moet je zeer waarschijnlijk nog wel even oefenen.


Hier vind je advies over binnen- en buitenpleisterwerk, stucwerk en stukadoorsprofielen. Daarna maakt u de wand stofvrij. Vervolgens strijkt u met een natte blokkwast over de wan om te beoordelen of de wand de juiste zuigende werking heeft waardoor het stucwerk blijft hechten. Bouwstoffen kopen bij GAMMA. Bij elke constructie komen ze handig van pas en daarom kan je in GAMMA webshop zovele specifieke bouwstoffen kopen.


Hierdoor liggen de prijzen ook vrijwel op hetzelfde niveau. Hierbij liggen de kosten tussen de €- en €2- gemiddel waarbij het soort stucwerk voornamelijk de prijs zal bepalen. Stucen is niets anders dan het egaal maken en afwerken van muren en plafonds met een laag specie. De stuclaag kan onder meer worden aangebracht op metselwerk, gipsplaten,of beton.


Echter ondertussen wordt het totaal te stucen oppervlak steeds groter (veel slechte muren achter het behang) en daarmee het kostenplaatje ook. Nu dacht ik eraan om boven in de slaapkamers (waar het allemaal minder nauw komt en de kamers kleiner zijn) het stucen zelf te proberen. Huisdieren houden en verzorgen. Keuken plannen en inrichten. Om binnen- en buitenhoeken af te werken heeft Gyproc ook weer de perfecte oplossing in de vorm van de speciale Gyproc voegbanden.


Het beste aquarium kiezen. Gipsplaten kun je afwerken door ze te plamuren of te stucen , om daarna de wand of het plafond te verven of te behangen. Hoe je deze verschillende manieren van afwerken van een gipswand voorbereidt, kun je zien in de instructievideo.


Gamma stucen

In de handleiding onder deze video staan de benodigdheden, wat extra tips en de uitleg vermeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts