maandag 27 februari 2017

Schoolbord sticker

De grootste collectie schoolborden! Schoolborden tegen de laagste prijzen. SCHOOLBORD STICKER (KRIJTBORD) We kunnen uit de schoolbordfolie diverse afbeeldingen snijden, een aantal standaard voorbeelden staan in onze shop, maar we kunnen op uw verzoek ook andere afbeeldingen leveren.


Wij produceren alle stickers zelf waardoor er veel mogelijkheden zijn! Op zoek naar kleine etiketten voor op bordjes of potjes? Maat 45x200cm Met deze handige krijtbord sticker kunnen uw. Gratis en Snel Thuisbezorgd. Leuke ronde krijtbord stickers ! De schoolbord sticker komt op een rol van 2centimeter bij centimeter.


Je kunt de krijtbord sticker zelf makkelijk op maat knippen met een schaar. Je kunt bijvoorbeeld de buitenkant (of zelfs binnenkant) van een kastje beplakken met deze schoolbord sticker. Ken jij het schoolbordfolie al?


Het is zoals de naam het al zegt, een plakfolie waar je met krijtjes op kunt schrijven, net als op een echt schoolbord. Deze stickers staan ook wel bekend als schoolbord stickers. Een mooie krijtfolie sticker is in vorm gesneden en kan op vrijwel elke gladde ondergrond geplakt worden.


Pak een krijtje en maak van je sticker krijt bord een handige notitie of boodschappenlijst! Handig voor op de muur in de keuken, of in de hoek van je bureau om notities op te. Een schoolbord sticker : net als vroeger! Bestel snel en gemakkelijk online! Helaas gaan ze uit ons assortiment, de schoolbordstickers.


Shop daarom nu de laatste krijtstickers met flinke korting. Deze schoolbordstickers of krijtstickers zijn uitgesneden uit zwarte met krijt beschrijfbare non-permanente vinyl. Deze speciale zwarte schoolbord stickers zijn te plakken op muren, deuren, ramen, enz (zolang de ondergrond maar hard en vlak is). Deze zijn bestand tegen water en kunnen met een vochtige doek worden schoongeveegd van krijt. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies.


Geef je glazen potten, bakjes en andere opbergspullen een label zodat je nooit meer hoeft te zoeken. De stickers zijn eenvoudig te plakken. De krijtbord sticker is ideaal voor uw kinderen om erop te tekenen maar kan ook gebruikt worden om berichtjes te schrijven voor familieleden.


Dan heeft u ook nog de mogelijkheid om zelf schoolbord stickers te ontwerpen via de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Zelf schoolbord stickers maken. De krijtbord muurstickers zijn ook heel geschikt voor op de muur van de kinderkamer of speelkamer.


Eenvoudige ronde stickers met een doorsnede van cm. In een pakketje zitten stickers. Ook leuk om cadeau te geven! Wordt verzonden als brievenbuspost. Deze krijtbord sticker is versierd met een spinnenweb sticker en een akelige dikke spin.


Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Voeg je eigen foto's en tekst toe. Sticker kinderen schoolbord meisje juffrouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts