dinsdag 21 februari 2017

Doekje erover verf

Doekje erover verf

Herbruikbare doeken voor elke toepassing en behoefte. Informeer u en huur ze nu! De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod!


Doekje erover verf

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. Dit is een vrij bekende reclame van Sigma, Sigma geeft alelen een product aan welke niet tegen alle vlekken kan! Iedereen kent het wel: vieze spetters die tijdens het koken op de muur belanden.


En schoonmaken vindt ook niet iedereen even leuk. De meest voorkomende vlekken verwijdert u eenvoudig met lauw water en een zacht doekje. Hardnekkige vlekken, zoals koffie, thee en wijn, kunt u met de speciaal ontwikkelde Sigmapearl Cleaner meerdere malen moeiteloos verwijderen.


Doekje erover verf

En dankzij de uitstekende bestandheid tegen opglanzen, blijft uw muur lange tijd mat. Niet alleen is deze verfsoort verkrijgbaar in het wit, maar ook in andere kleuren. Het aanbrengen van de verf is echt een fluitje van een cent! Het voordeel van deze verf is dat hij goed vloeit, wat er ook weer voor zorgt dat je hem goed aan kunt brengen op de muur. De verf is lekker makkelijk aan te brengen en de dekking is superieur.


Hierin belooft Sigma Coatings dat vlekken op een muur met deze verf , eenvoudig te verwijderen zijn. Procomm heeft hier op ingespeeld met een pr-film, die samen met een persbericht richting de journalist is gestuurd. Sigma: ‘Mag ik de doekje - erover -klaar- verf ? Volgende week op donderdag september reiken wij de BouwKennis Marketing Jaarprijs uit tijdens de BouwKennis Jaarbijeenkomst. Op zoek naar een schilder voor je binnen schilderwerk? Wij deden de test: hoe reinigbaar is deze matte muurverf?


Kom deze muurverf nu zelf bij ons in de winkel testen! Waarschijnlijk de best reinigbare. Pearl matt is een makkelijk te. Met een hilarisch film raken we het hart van de schilder. Sigmapearl Clean matt Matte muurverf voor binnen, laat zich uitstekend verwerken en is makkelijk te reinigen.


En tegelijkertijd leveren we op onnavolgbare wijze het bewijs van de claim ‘Misschien wel de best reinigbare muurverf ter wereld’. In een Belgisch consumentenprogramma spelen ze de film na en komen tot exact dezelfde conclusie: ‘ Doekje erover , klaar! En voor het lastige werk, zoals koffie, thee en wijn, is er de speciaal ontwikkelde Sigmapearl Cleaner. Even spuiten, in laten werken, doekje erover , klaar! Bovendien blijft na het reinigen uw muur mooi mat en gaat niet glanzen.


Doekje erover verf

Vind een Sigma verf -speciaalzaak. Hoeveel liter verf heb ik nodig? Verf kopen bij de grootste online verfwinkel van Nederland! Online verf kopen en thuis laten bezorgen, hoe makkelijk wil je het hebben?


Je kunt bij ons niet alleen verf online kopen maar ook kwasten, rollers en andere schilders benodigdheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts