donderdag 9 februari 2017

Fotolijst voor 3 foto's 13x18

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Bestellen, Invullen, Weggeven. Transparante houtstructuur. Revolutie op de fotomarkt! Uw foto als ultraHD-afdruk.

Extreme scherpte en resolutie. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Fotolijstje 13x, voor uw foto van 13xcm.


Wij hebben een groot aanbod in fotolijstjes 13xspeciaal voor uw foto’s met de afmeting 13xcm. Ze zijn altijd uitgevoerd met een standaard zodat u ze overal neer kunt zetten. Sommige ook met ophangmogelijkheid.


Met deze zwarte fotolijst geef je je speciale foto een mooi plaatsje.

Geschikt voor foto met formaat: 13xcm. Makkelijk thuisbezorgd voor € ,95. Eenzaam wakker worden in een onpersoonlijk hotelbed. Javascript in uw browser te activeren.


Dit zijn in het oog springende constructies van of meer fotolijsten aan elkaar die een ruimtelijk effect geven. Of wat dacht u van een Glitter foto globe voor een opvallende presentatie van uw foto’s ? Een andere manier om een fotolijst collage te maken zijn de zogenaamde fotoclips met standaard. Multi- fotolijsten zijn een vrolijke én handige interieurdecoratie. Waar het fotolijstje voor wordt gebruikt en waar het komt te staan, zijn factoren waardoor je wellicht een specifiek materiaal zou willen voor je nieuwe fotolijst.


Wanneer men grotere aantallen fotolijsten nodig heeft, wordt er over het algemeen gekozen voor voordeligere materialen. Bent u op zoek naar een fotolijst 13xcm? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema.


Kies uit 1producten vanaf € 15. Bij Karwei kun je diverse fotolijstjes vinden om de mooiste foto’s en herinneringen in te plaatsen. Ook kunt u gebruikmaken van de meegeleverde, witte passe partout. Door een fotolijst aan de muur te hangen, krijgt uw interieur sfeer en een persoonlijke touch.


De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. De fotolijsten van Signerie zijn zeer divers en komen in vele soorten en maten.

Dit is minder breekbaar dan glas en dus gebruiksvriendelijker. Verwijder de beschermfolie voor gebruik. Je vindt het allemaal bij Acaza. Wat uw wensen ook zijn, bij ons vindt u voor iedere foto een geschikte fotolijst die uw herinnering voor altijd omrand.


Een passe-partout voor in uw fotolijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts