vrijdag 10 februari 2017

Scandinavisch interieur blog

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Vind scandinavisch interieur als je nu zoekt.


Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Bestel uw ringbanden, tabbladen, interieurs en meer voordelig online. Mijn naam is Stephanie Koster, midden 40-tiger, moeder van jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen.


Na jaar bloggen is er best wat veranderd op deze blog. Het Scandinavisch wonen is in opkomst in Nederlan wat uiteraard deels te danken is aan woongigant IKEA. Als jij graag ook een Scandinavisch interieur wil dan ben je hier aan het juiste adres om inspiratie op te doen.


De Scandinavische stijl komt in meerdere blogs naar voren. In principe is iedere houtsoort geschikt voor een Scandinavisch interieur , maar als je het zoals de echte Scandinaviërs mooi licht wilt houden, raad ik aan om voor lichte houtsoorten zoals beuken-, berken- en essenhout te gaan. Enthousiast interieur bloggersteam.


Op mijn interieur blog vind je ook blogs van andere interior junkies. Interior Junkie laat zien dat thuiskomen, waar ook ter werel een vorm van ontspanning is. Kleuren Scandinavisch interieur. In een Scandinavisch interieur worden vaak lichte kleuren toegepast waarbij de kleur wit meestal de boventoon voert. Deze witte kleur wordt aangevuld met natuurlijke aardetinten, grijs en zwart.


Felle kleuren, die als contrast dienen, worden ook gebruikt maar doorgaans kiezen onze Noorderburen voor pasteltinten. Eigenaresse Kaisa deelt haar enthousiasme voor Scandinavisch interieur , DIY-ideeën, tweedehands vondsten en fotografie. En vooral dat laatste zien we terug.


Wij zijn fan van haar foto’s! De Deense Johanne heeft altijd al een voorliefde gehad voor Scandinavisch interieur en lifestyle. Knallen met kleuren in een Scandinavisch interieur. Een Scandinavische inrichting van je woning is ontzettend aantrekkelijk, maar soms is het maken van keuzes net even iets lastiger dan je denkt.


Scandinavisch interieur blog

Benieuwd welke kleuren het beste bij een Scandinavisch interieur passen? Met een Scandinavisch interieur laat je verschillende stijlen op subtiele wijze weer terugkomen in de rest van je woning. Neem de print van je vloerkleed over en pas deze ook toe op een opvallende muur.


Of laat verschillende prominent aanwezige kleuren terugkomen in kleine accessoires. In plaats van een tapijt, kiezen zij meestal voor een robuuste houten vloer. Deze wordt dan afgezwakt met vloerkleden en dierenvachtjes. Doordat de winters in Scandinavië erg lang en donker zijn, is het interieur vaak licht om de ruimtes zo helder mogelijk te houden.


Scandinavisch interieur blog

Op zoek naar Scandinavisch Interieur Inspiratie? Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Less is more bij Scandinavisch wonen en hier zijn wij ook wel van.


Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw interieur er ook lekker Scandinavisch uit gaat zien? Wij geven je graag wat tips en inspiratie. Een interieur in Scandinavische stijl mag best wat kleur hebben, maar wit wordt gezien als de basis van het geheel.


Scandinavisch interieur blog

Een nieuwe serie binnenkijkers op Binti Home Blog ! Ik kan je hier bij helpen. Met jouw ideeën, mijn advies en een nieuw interieur of nieuwe aankleding kunnen we je dromen werkelijkheid laten worden. Van kleuren tot moodboards en van materialen tot indeling. BØH Interieur adviseert van A tot Z. Mijn kracht zit hem in de persoonlijke touch, waarmee we van jouw huis een thuis maken. Mag ik je even voorstellen: Ik ben Elisah Jacobs a. Dit is een persoonlijke interieur - en lifestyle blog met een overdosis aan interieurspinsels.


Voor en door interior junkies! Fan van een Scandinavisch interieur ? Dan ben je bij Woonblog aan het goede adres! Hier vind je namelijk de leukste artikelen met inspiratie voor een Scandinavische inrichting. We vertellen je precies hoe je je Scandinavische interieur opbouwt.


Van de basis, de muren en de vloeren, tot de meubels en de accessoires. Kenmerken van Scandinavisch interieur Wil jij graag een Scandinavisch tintje aan je inrichting geven? Het beste canvas om mee te beginnen is een houten vloer.


In ons kikkerland kan het weer ook behoorlijk somberen, dus zo’n vrolijk Scandinavisch tintje doet het in onze huizen ook goed. Deze stijl is ook heel goed in te passen in je bestaande Hollandse interieur. Zelfs een Scandinavisch interieur met een donkere vloer kan werken, mits de rest van de meubels hier goed op inspelen d. Hoe foto’s een Scandinavisch design brengen.


Scandinavisch interieur blog

Een minimalistische aanpak van accessoires is van belang in een Scandinavisch interieur. Laat drukke fotocollages of kleurvolle kunst liever achterwege. De basis van een Scandinavisch interieur is heel clean, met een dosis aan natuurlijke materialen waaronder hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts