maandag 20 februari 2017

Jungle behangpapier

Jouw persoonlijke interieur - Design van Photowall. Kwaliteit – op maat gemaakt. Acaza, thuis in muurdecoratie. Heeft u een vraag over een van onze producten?


Kijk eenvoudig de nieuwste films thuis via Smart TV, mobiel of game console. Geen abonnement, betaal per film. Elke rol is net weer even anders, omdat gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen.


Wat iedere rol uniek maakt qua structuur. Om die reden is dit behang niet op patroon te plakken. Behang met dieren uit de tropische jungle of uit de Afrikaanse Savanne. Behangdessins met snelle apen, grote olifanten, lange giraffes, gevaarlijke beren, krokodillen, leeuwen en tijgers.


Jungle behangpapier

Voor de kinderkamer maar ook voor volwassenen in elke stijlen. Als u een kleine kamer wil behangen met jungle behang dan zijn de behangpanelen ideaal. Op deze pagina vindt u een aantal jungle ontwerpen die geschikt zijn voor de babykamer, kinderkamer of tienerkamer.


In dit artikel over jungle kamer ideeën vind je allerlei leuke mogelijkheden en inspiratie waardoor die jungle zo tot leven komt. Jungle behang voor kleine kamers. Je kunt voor deze kamer namelijk ook heel makkelijk zelf decoraties knutselen, zoals een vrolijke kapstok! Haal de tropen in huis en laat je gasten versteld staan van de kwaliteit en sfeer die dit behang in jouw interieur brengt.


De dikte, de kracht en het gewicht zijn een ideaal voor beschadigde en zelfs onregelmatige muren. Hoe groter het gewicht en de dikte van het papier, hoe meer het de onvolkomenheden verbergt van de muur. Dieren behang- dierenprint behang- zebraprint behang- tijgerprint behang.


Voordelig te bestellen bij Behangwereld. Kies een van onze prachtige jungle ontwerpen. Hieronder zie je inspiratie en voorbeelden van behangpapier met foto’s rond het thema jungle. Laat je inspireren of gebruik onze editor om jouw eigen behang te maken met een foto van jouw eigen keuze, en voor jouw eigen ruimte, op maat! Met ons jungle fotobehang kan de kinderkamer gewoon echt leuk worden!


Jungle behangpapier

Verschillende maten, afbeeldingen in papier- of vlies behang. Schiterend fotobehang met je eigen foto? Bestel het direct online, Repro. Hier wonen luipaarden, apen en de mooiste vogels.


Het behangpapier van Jimmy Cricket is op non-woven papier gedrukt. Met behang creëer je snel je eigen thuis. Behangexpert verkoopt alle soorten behangpapier die bij jouw stijl en interieur passen.


Jungle behangpapier

Je kunt het niet zo gek bedenken wij hebben alles op het gebied van behang. Thema behang zoals jungle , Disney, auto`s en andere transportmiddelen. Kies uit marine of sportbehang, space behang voor de ruimtelijke beleving, letterbehang of teksten of een patchwork.


Urban behang voor een industrieel look of camouflage behang als je niet op wilt vallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts