dinsdag 28 februari 2017

Prijs screens zonwering

Bestel Nu bij ReplaceDirect! Kies uit 7producten vanaf € 70. Met de zonwering screens van Markant zonwering kunt u namelijk, naast het zonlicht te weren, tegelijkertijd van het zonlicht blijven genieten.


Niet alleen filteren zonwering screens het zonlicht voor. Nederland en België op maat gemaakte A-kwaliteit screens tegen zeer betaalbare prijzen (tot wel onder de verkoopadviesprijzen).

Omdat onze zonwering rechtstreeks uit de fabriek geleverd wordt, kunnen wij de prijzen laag houden en bovendien zorgen voor een snelle levering. Kiest u voor screens als zonwering en bent u nieuwsgierig naar de prijzen? Een screen kost tussen de € 1en € 2per m2. Deze prijs is inclusief btw. Hoe groter de screen , hoe lager de prijs per m2.


In onderstaande tabel zie je de prijzen per meter breedte. Alle breedtes zijn in principe mogelijk, maar de prijs wordt afgerond naar centimeter.

Wil je bijvoorbeeld een screen van meter bree dan betaal je de prijs voor een screen van meter breed. Keuzes die van invloed zijn op de prijs van screens. Omwille van deze reden kan de prijs sterk uiteenlopend zijn. Wij zetten alle keuzes die een invloed uitoefenen op de prijs van screens graag even voor u op een rijtje. Kies de kleur en kast van uw windvaste screens.


Bij het samenstellen en het bepalen van de prijs van uw eigen windvaste screen heeft u de keuze uit diverse kleuren en varianten. Stel hieronder uw windvaste screen op maat samen! Iedere zonwering specialist hanteert een ander tarief en het vergelijken van offertes is de enige manier om de scherpste prijs voor uw zonnescreens boven water te halen.


Door de verschillende offertes naast elkaar te leggen ziet u in één oogopslag welke zonwering specialist uw screens tegen de beste prijs plaatst. Verticale zonneschermen bieden heel wat comfort, zeker in de zomer wanneer de temperaturen hoog kunnen oplopen. Maar al spoedig werd de screen ook met succes toegepast bij woningen.


Dat komt ongetwijfeld voor een deel door de relatief lage prijs en de hoge effectiviteit. Ideaal dus als u waarde hecht aan uw privacy. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering.


Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!

De zijkanten van het standaard screen doek worden gelast. Screens , rits screens , zip screens ,. Bij de collectie zonwering screens kunt u kiezen uit een ronde screen bak, afgeschuinde screen bak of een vierkante screen bak. De juiste maten van de zonwering. Of je nu standaard zonwering koopt of zonwering op maat, je weet zeker dat het past.


Een vakkundige bevestiging. Veel architecten gebruiken screens veelvuldig op grotere gebouwen, maar wij bij Sunrise Zonwering hebben ervaren dat screens ook uitermate geschikt zijn voor toepassing voor woningen. Soorten screens als zonwering.


Er zijn grofweg drie typen screens te onderscheiden: standaard screens , windvaste screens en windvaste zipscreens of solid screens. De werking bij deze screens , namelijk het zonlicht tegenhouden door middel van een zonwerend doek, is bij alle typen hetzelfde. Doordat screens (ook wel bekend als sunscreens of zonnescreens) de zon echt buiten houden weren ze veel meer warmte dan bijvoorbeeld raamdecoratie. Ook zorgen screens voor meer privacy doordat je van buiten niet naar binnen kan kijken terwijl het doorzicht van binnen naar buiten grotendeels behouden blijft. Wij verkopen online screens en daarom bieden wij u lage prijzen.


Die behoren tot de beste in Nederland en België. U vindt alle screen prijzen op onze website. Klik hier voor de prijslijst screens of klik hier voor online screens samenstellen.


Op onze website treft u een zeer uitgebreid assortiment. Omdat wij voor 1 achter de kwaliteit van onze rolluiken staan geven wij jaar garantie op zowel de screens , het screendoek als de motor. Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts