maandag 13 februari 2017

Arco eetkamertafel

Arco eetkamertafel

Tafels zijn onmisbaar in úw Huis. Shop uw Eettafel Goedkoop bij Profijt! Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Stel zelf uw droombank samen. Combineer uw bank met fauteuils.


Arco eetkamertafel

Reserveer online, laagste prijzen. Eetkamertafels online bestellen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Haal vandaag nog die nieuwe Eettafel in huis. Bestel eenvoudig en snel online. Voor al deze momenten proberen wij op een slimme en eigen manier design tafels te ontwerpen, ontwikkelen en produceren. Meer over tafels van Arco.


Elk bijzonder in afwerking en eenvoud. De organische vormgeving zorgt voor een vriendelijk uiterlijk. Vorm en functie gaan samen: fraai design gecombineerd met de nieuwste technieken om de Shift om te kunnen toveren in een grotere tafel. Het blad en de poten van de eetkamertafel Base zijn gemaakt van massief eiken, de voet bestaat uit gegoten beton.


Designer Jorre van Ast koos voor duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Serieus vakmanschap met ruimte voor nuchterheid en verassing zijn typerend voor Arco. Afmeting is 120x120cm en het blad is uitgevoerd in Aeiken fineer smoke N-lak met een voet uitgevoerd in beton. Het blad rust op een voet van beton. Dit zorgt er tevens voor dat deze eetkamertafel tegen een stootje kan.


Arco eetkamertafel

Deze design tafel heeft een rond- of ellipsvormig bla welke wordt ondersteund door een robuuste kolom. Dit design zorgt ervoor dat u veel beenruimte onder de tafel. De duurzame materialen garanderen een lange levensduur.


De eetkamertafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor het tafelblad heeft u de keuze uit twee houtsoorten en verschillende afwerkingen in vele kleuren. Bespaar tot wel via kiesproduct. Graag maken wij voor u een offerte voor u. Bekijk ons unieke assortiment eetkamertafels. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Dit is een echte tafel voor een solide basis voor de inrichting van uw eetkamer. De Base is te zien in onze.


Voor extra stevigheid is de tafel voorzien van een betonnen voet. De Trestle tafel, ontworpen door Jorre van Ast, heeft een praktische en robuuste uitstraling. Een prachtige eetkamertafel die gebasseerd is op schragentafel uit de werkplaats. Het eikehout dat gebruikt wordt is afkomstig hout uit zowel Nederland als Duitsland. Hoe vind je de juiste eetkamertafel voor je interieur?


De eettafel wordt gezien als de centrale plek in huis waar iedereen bij elkaar komt. Gezellig samen de dag bespreken en tegelijkertijd genieten van het diner! Daarom is het van belang dat je functioneel en comfortabel kan (na)tafelen aan de eettafel. Blad en kolom licht eiken. De Essenza tafel, ontworpen door Willem van Ast, is een massief houten tafel met een strakke vorm maar toch elegante stijl.


Een prachtige multifunctionele eetkamertafel die door middel van een fraaie kabeldoorvoer, kabelmanagment en privacy panel ook uitgebouwd worden tot een bureau. We eten, borrelen, vergaderen en vieren feest aan tafel. Van vergadertafel op kantoor tot en met de eetkamertafel in huis.


Arco eetkamertafel

Nu als showroommodel verkrijgbaar van €2. Arco - Trestle eetkamertafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts