woensdag 22 februari 2017

Binnendeuren spuiten

In onze professionele deurenspuiterij voorzien wij je deuren van een slijtvaste laklaag. Kleurecht, stijlvast en krasbestandig. Ongeacht ondergron afwerking of kleur, hoge kwaliteit staat voorop! Jouw deuren zijn in mum van tijd weer als nieuw.


En: voor elke stijl en type deur kun je bij ons terecht.

Wanneer u de buiten- of binnendeuren van uw huis opnieuw wilt laten schilderen is het natuurlijk belangrijk om de kosten te weten. De gemiddelde kosten van het laten schilderen van deuren begint bij € 240. Hoe meer deuren u laat spuiten of verven hoe lager de prijs per deur zal worden. We kunnen de deuren voor u transporteren en voeren alle schuur- en herstelwerkzaamheden uit, bij ons in de werkplaats. Het spuitwerk wordt verricht in de spuitcabine met een totale luchtafzuiging waardoor we nagenoeg stofvrij kunnen spuiten.


Eiken binnendeuren spuiten. Met ruim jaar ervaring zijn we specialist als het gaat om het spuiten van eikenhout.

Voor uw eiken binnendeuren hebben we meer dan kleurmogelijkheden in lak of olie. Zo krijgen uw binnendeuren de uitstraling die passen bij uw interieur en de mooie natuurlijke uitstraling van het hout wordt extra benadrukt. Het is mogelijk om de binnendeuren te laten spuiten met een krasbestendige lak.


Hierdoor komen er minder snel krassen op de binnendeuren en blijven de binnendeuren dus langer mooi. Bij Kuiper Autoschade en Spuiterij in de omgeving Raalte kunt u voor elke stijl en elk type deur terecht en ook voor metallic kleuren zoals brons en koper. Uw binnendeuren laten spuiten zorgt voor een optimaal resultaat.


Door verschillende redenen kunnen deuren in huis worden beschadigd. Misschien is er iets hards tegenaan gekomen, of zijn de deuren simpelweg versleten. U wilt dit natuurlijk enkel laten doen met het beste materiaal.


Wij komen dan op afspraak de meubels, binnendeuren of keukenfronten, desgewenst inclusief demontage bij u ophalen. Na het spuitwerk pakken we deze in voor transport en brengen ze weer netjes bij u terug. Wanneer zo afgesproken, monteren we alles ook nog eens terug op hun plek en als het binnendeuren betreft hangen we deze weer in de kozijnen. Ook uw oude binnendeuren komen als nieuw terug.


Bij ons berekenen we de prijs voor de gehele binnendeur , aan beide kanten gespoten. Deuren aflakken, doet u niet zelf.

Uw oude binnendeuren komen als nieuw terug. De prijs is voor uw hele binnendeur , dus beide zijdes. Klein schilderwerk: Het betreft in dit geval het laten schilderen van binnendeuren. Voor dit schilderwerk dient u rekening te houden met een prijs van zo’n 4à 4euro.


Deze prijs is inclusief niet alleen het gebruikte materiaal, maar ook de verf. Gemiddeld schilderwerk: Gemiddeld schilderwerk bestaat in dit geval uit zo’n binnendeuren. Spuiten met verf, in plaats van schilderen met de kwast en roller. Uw muren, plafonds, keuken, deuren en kozijnen worden niet met een kwast of roller maar met een verfspuit weer als nieuw gemaakt. Modern, Klassiek of Landhuis binnen deuren , MeubelSpuiterij4all heeft het ervaring om alle oude en nieuwedeuren te renoveren naar wens.


Het spuiten is de grote tijdswinst, verder is een grote dekkracht en een hogere laagdikte. Deze deur wordt in no -time in de grondverf gespoten. Hierna wordt de deur afgespoten in zijdeglans of hoogglans watergedragen verfsysteem van Sikkens. In veelal dagen spuiten wij al uw binnendeuren. Alle binnendeuren kunnen wij voor u spuiten , de standaar design of ouderwetse binnendeuren.


U kunt kiezen uit 2verschillende RAL-kleuren Classic. Kijk hier voor alle RAL-kleuren. Vanaf prijs per binnendeur € 9- inclusief BTW en exclusief de-en montagekosten.


De ondergrond maakt eigenlijk niet uit, want overal hebben we de juiste coating en grondlaag voor. Wij spuiten alle soorten deuren en kozijnen. In deze video kunt u zien hoe u deuren kunt spuiten door middel van airless verfspuit techniek. Het is een instructie video voor beginnende spuiters.


Er zijn een aantal belangrijke factoren die niet worden behandeld in deze instructie zoals de tip maat en welke verfsoort we gebruiken en welke voorbereidingen we treffen. Nadat de delen gespoten zijn komt onze monteur de delen uiteraard ook weer monteren en afstellen. De kosten hiervan worden apart op de offerte vermeld. Wij werken alleen met erkende vakmensen.


Wil jij een binnendeur verven? Hiervoor kun je het beste zijdeglans acryllak gebruiken. Deze lak droogt sneller, ruikt niet, verkleurt nauwelijks en is minder milieubelastend.


Zijdeglans acryllak heeft een mooie zachte glans en dekt extra goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts