maandag 6 februari 2017

Luxaflex prijslijst

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online.


De zonwering die u bij ons bestelt is veel goedkoper omdat u uw zonwering zelf opmeet en monteert. U bent ook van harte welkom in onze showroom te bergschenhoek voor deskundig advies. Abonneer u op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwste producten, inspiratie en speciale aanbiedingen.

U kunt tot de millimeter nauwkeurig de maat opgeven voor uw plisse gordijn. Bijna elk huishouden heeft wel horizontale jaloezieën hangen. Wil jij ook je raambekleding goed schoonmaken? Bekijk het gehele assortiment luxaflex.


Of bezoek één van onze winkels. Beste resultaten voor jalouzien op Finecomb. POWERVIEW PRIJSLIJST EN VERDERE INFORMATIE. Dat kan thuis of onderweg met RemoteConnect.


Tijdens het bestellen kunt u kiezen uit de diverse opties.

Kiest u voor bediening middels een Pebble afstandbediening dan kunt u een set kopen incl Scene controller. Nu korting op alle producten en binnen tot werkdagen in huis! Op basis van uw ontwerp krijgt u een nauwkeurige offerte. Grote collectie jaloezieën vind je hier! Bij het samenstellen van uw Duette Shades heeft u tal van mogelijkheden.


Jaloezieën tegen de laagste prijzen. Bij Sunscreen kunt u kiezen uit een verschillende kleuren, waaronder grijs, wit en bruin. Kenmerkend aan de Silhouette Shades is de zeer dunne stof, welke gecombineerd is met lamellen van 75mm breed. De mooiste raamdecoratie voor de laagste prijs.


Met de raamdecoratie van GAMMA verduister je eenvoudig een kamer en geef je een ruimte uitstraling. Profiteer deze week van korting op alle raamdecoratie! Meet hiervoor vanaf de vloer tot waar de bovenkant van uw duette geplaatst wordt.


Aan de hand van bovenstaande tabel kan worden geconcludeerd dat u voor het aankopen van jaloezieën globaal gezien rekening kunt houden met een prijskaartje van. Zo bepaalt u zelf de lichtinval. Bereken direct de rolluik prijs via Rolluikenland.


Factoren als het merk, de afmetingen, bediening en kleur bepalen de rolluiken prijzen. Snelle levering, uitstekende service! Hierdoor ontstaat een moderne en speelse sfeer in uw huis.

Ik kan me op elk ogenblik uitschrijven voor de nieuwsbrief via de knop “uitschrijven” in de e-mails. Door de vele verschillende houttinten zit er altijd een geschikte jaloezie voor u tussen! Doen de dealers dat niet hebben zij kans dat het dealerschap worden afgenomen. Mijn ouders handelen daar namelijk in. Daarnaast zijn het allemaal maat producten.


Vaak zit de korting dan ook op het gratis inmeten of plaatsen. Bent u opzoek naar een oplossing voor warmte en fel zonlicht zonder dat het uw uitzicht belemmert dan raden wij u graag de producten van Verosol binnenzonwering aan. Luxaflex horren op maat online kopen.


Ontdek ons aanbod online of laat u adviseren door een van onze dealers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts