donderdag 16 februari 2017

Retro vliesbehang

Bekijk het brede aanbod vliesbehang bij Acaza. Heeft u een vraag over een van onze producten? Al de leukste muurdecoratie! Geef je interieur een boost! Beslist de laagste prijzen.


Retro vliesbehang

Bestel retro look kleding bij OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Retro behang bij Behangwereld. Voordelig en betrouwbaar bestellen.


Dan biedt retro behang de perfecte uitkomst. Binnen een handomdraai breng jij met een nieuw behang de ware ‘Studio 54’ vibe in jouw woning. De typische retro print is geometrisch en bestaat uit de leukste kleuren als beige, (oker)geel, paars, bruin, groen en niet te vergeten oranje. In de laatste tientallen jaren is retro design in toenemende mate populair geworden op tal van interieurgebieden en zo ook bij behang. Specifieke kleurstelling en geabstraheerde en ook veel afgeronde vormen zijn hierin toonaangevend.


Karaktervol zijn deze retro behang dessins te noemen. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. AS creation, Behangexpress en Eijffinger.


U bent bij ons aan het juiste adres voor retro behang dat past bij uw interieur. Maak een retro kamer en inrichting compleet met retro behang. De ouderwetse uitstraling uit. Contrasten in kleur en dessins geven dat typische retro gevoel. Eén muur gedecoreerd met fineerhout en de andere met een gedessineerd behang en vintage meubelen gemixt met ‘jong’ design.


Deze woonstijl is hip maar comfortabel, met een lekkere plof bank. Met het vliesbehang van Roomblush brengt je een retro accent aan in de kamer. Roomblush maakt behangpapier met typische Scandinavische motieven, die voor een originele vintage look zorgen.


Dit trendy behang met leuke vormen en kleuren is erg populair in de designwereld. Fermliving zet de retro -trend in voor de kinderkamer. Vind de beste selectie retro vliesbehang fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit retro vliesbehang voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Retro vliesbehang

De retro stijl is een kunstuiting waarbij kleuren, vormen en ontwerpen rechtstreeks betrekking hebben op stijlen uit vroegere tijden. Wij garanderen dat behang voor een vaste lage prijs bij HORNBACH te koop is! Of reserveer het behang en haal het later op in jouw dichtstbijzijnde HORNBACH vestiging.


Ons zeer realistische foto- en design behang wordt gedrukt op hoogwaardig vliesbehang. Online vliesbehang kopen doe je bij GAMMA! Of je nu van barok behang houdt of liever dieren, of gewoon wit of kleur. Vliesbehang kopen bij GAMMA.


Op deze pagina kun je ons ruime assortiment op je gemak bekijken. Maar ook behang dat een verhaal vertelt of je naar een andere plek toe brengt, zoals op de camping, in de jungle of naar het circus. En dat heerlijke retro appeltjes behang is ook zeer geschikt voor de rest van het huis. Het behang is een klasse A dubbellaags vliesbehang. Afhankelijk van de ruimte waar je het retro behang wil plaatsen is het belangrijk ook even stil te staan bij het onderhoud.


Wordt de kamer intensief gebruikt of lopen er kleine kinderen ron dan doe je er goed aan te kiezen voor vliesbehang. Al ons vliesbehang in het echt zien. Heb je vragen over hoe je precies moet behangen met vliesbehang ? En misschien vind je het ook wel fijn om al het vliesbehang dat we hebben even in het echt te kunnen zien. Of wil je tips over welk behang je het beste kunt kiezen voor jouw muren?


Je vindt heel veel tips en klusadviezen om onze website. Onze stylistes helpen u graag aan een gratis uitgebreid advies op maat en een kopje vers gemalen koffie. Elke behang bestelling vanaf euro wordt g ratis verzonden ! Wil je behang met een leuke print? Of durf je een hele muur van fotobehang aan? Met goed gekozen behang, kun je jouw interieur een snelle boost geven naar precies de sfeer die jij thuis wilt.


Of je nu glasweefselbehang, vinylbehang, vliesbehang of eenvoudig paperbehang wilt, je vindt het bij ons in de winkel en online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts