zondag 26 februari 2017

Bluetooth speaker met lichtshow

Te gebruiken op netstroom, of als draagbare speaker middels een batterij. De design speaker is Beschikbaar in formaten, vanaf € 49. Bedien ze met je Telefoon of Stem. Alle Accessoires, al vanaf € 1. Specialistisch advies nodig?


Vind bluetooth speakers het nu op Kensaq.

Een draagbare en dankzij zijn batterij volledig autonome luidspreker met. Bluetooth speaker al vanaf €184. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Ik heb deze kleurige speaker een tijdje mogen testen. Doordat de accuspeaker uur meegaat, luister je zonder onderbreking naar alle muziek van je favoriete artiest.


Deze speaker maakt muziek luisteren nog aangenamer. Tijdens het afspeken van muziek branden de LED lampen die voor een leuke lichtshow zorgen, en het geluid is uitstekend voor zijn formaat. De speaker is makkelijk te verbinden en je kunt zelfs je eigen wachtwoord instellen.


Wil je bluetooth speakers kopen?

Dan heb je enorm veel keus. Vaak is een bluetooth box draagbaar. Er bestaan ook mini bluetooth speakers , die extra compact zijn. Ideaal voor meeneemmuziek!


Met bluetooth speakers bouw je waar en wanneer je wilt een feestje en geniet je samen met vrienden of familie van muziek. NIEUW bij IKEA: De stijlvolle bluetooth speakers ENEBY. Makkelijk en snel via Vergelijk. Bespaar tot wel via kiesproduct. U kan dus gerust uw speaker op het strand leggen, en er een stukje verderop van gaan liggen.


U zal de muziek nog steeds duidelijk en helder kunnen horen. Een krachtig beestje met een piekvermogen van 1Watt dat een flink volume produceert. Luidspreker met ingebouwde lichtshow. Naast muziek verzorgt de luidspreker meteen ook verlichting voor je feestjes met LED lampjes die van kleur veranderen. Als je niet bezig bent met feestjes, blijft het apparaat nog steeds handig.


Ook geschikt voor karaoke. De speaker laadt u eenvoudig op met de meegeleverde USB-kabel en is voorzien van een hansfree functie. De Muse M-3DJ bluetooth speaker is veelzijdig in gebruik en maakt er overal een feestje van. Bij een feestje hoort natuurlijk muziek, en als de voetjes van de vloer gaan is een leuke lichtshow ook niet verkeerd.


Wanneer je op zoek bent naar een speaker die je eenvoudig kunt verplaatsen door middel van bijvoorbeeld een trolley, dan kun je bij DJ stunter terecht voor een uitgebreid assortiment portable speakers.

Megasnel gelever Maximaal voordeel! Naast de sieraden vindt u in onze webwinkel ook allerlei huis-, tuin- en keukenartikelen. Denk hierbij aan allerlei artikelen die vallen onder wonen en inrichting, koken en tafelen, huishouden, verzorging en gezondheid en speelgoed. Met de ingebouwde accu kunt u uren lang genieten van de beste muziek.


Profiteer nu van deze aanbieding zolang de voorraad strekt! Ingebouwde lichtshow van de Party Rocker. De ingebouwde LED discobol van de Party Rocker verandert niet alleen van kleur, maar beweegt ook nog eens!


Dit geeft een traditioneel spiegelbol-effect, gecombineerd met van kleur wisselende discoverlichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts