dinsdag 28 februari 2017

Hay dienblad

Nú op voorraad dus snelle levering! Kies uit producten vanaf € 200. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. HAY dienblad op Vergelijk.


Deense meubels uit de jaren ’en ’zijn een grote inspiratiebron geweest bij het opzetten van HAY. Ben jij op zoek naar design dienbladen en onderzetters om te gebruiken in de keuken?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden namelijk een uitgebreide collectie keukenartikelen aan. Bijzondere en unieke artikelen, elk met hun eigen karakter. Deze Tray is verkrijgbaar in goud-, zilver- of regenboogkleurig. Gebruik deze Tray om jouw sieraden, sleutels of andere kleinigheidjes een mooi plekje te geven!


Clara von Zweigbergks achtergrond als grafisch ontwerpster is duidelijk zichtbaar in haar dienbladcollectie Kaleido, ontworpen voor de Deense fabrikant HAY. Haar intuïtieve gevoel voor kleurcombinaties uit zich in een veelheid van vormen en tinten. Deze prachtige ovale dienbladen hebben meerdere functies.

De schaaltjes kunnen overal staan en zijn superhandig om spullen op neer te leggen die u vaak nodig heeft. Het houten dienblad is verkrijgbaar in verschillende maten. Een Design Tray voor Decoratie: Een design dienblad is een mooi decoratief element. Objecten worden in scène gezet en erop afgebeeld. Een voorbeeld: de Kaleido trays van Hay zijn een decoratiestuk, zelfs zonder extra accessoires.


Dit dienblad is geschikt voor zowel warme als koude temperaturen. Combineer het met andere producten uit de Enamel collectie. Leuk om te geven, en prachtig om te krijgen. We hebben ook een aantal bijzondere dienbladen van Hay , Ferm Living en Royal VKB. Hay stoelen zijn echt een aanrader, vooral de Hay AAC serie is erg populair.


Hay weet telkens weer te verrassen met nieuwe designstoelen voor de eetkamer, de woonkamer of het kantoor. Hout is een belangrijk ingrediënt. Bekijk het Hay aanbo vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct!


Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Hay Dienblad tot goedkoper. Het Marble Tray dienblad van Hay is leverbaar in twee maten.


Small heeft een breedte van centimeter, een diepte van centimeter en een hoogte van centimeter.

Large heeft een breedte van 5centimeter, een diepte van 2centimeter en een hoogte van centimeter. Het dienblad is gemaakt van hoogstaand Carrara marmer uit Italië. Tijdens feestjes of andere familie aangelegenheden komen ze vaak voor de dag: dienbladen. Ideaal wanneer er veel drankjes en hapjes geserveerd moeten worden.


Maar ze worden ook steeds vaker gebruikt als decoratie. Voorzien van bijvoorbeeld een potje met een plantje. Een trend van nu is dan ook het gebruik van marmeren dienbladen in je interieur.


Dit glimmende exemplaar heeft een prachtige luxe uitstraling. Daardoor is het dienblad niet alleen perfect voor het opdienen van hapjes, maar ook ideaal als decoratie. Hay Kaleido dienblad x-small is ontworpen door Clara von Zweigbergk.


Het idee van de Kaleido dienbladen van Hay is ontleend aan de caleidoscoop. Met de geometrische vormen en felle kleuren kun je zelf een eindeloze veelvoud aan combinaties maken. Op deze manier kan je elke dag een ander dienblad op tafel zetten.


Het Kaleido dienblad van Hay is beschikbaar in vijf maten en twaalf kleuren. De large versie heeft een breedte van centimeter en een diepte van centimeter. De dienbladen zijn gemaakt van gepoedercoat staal.


Zie ook de x-small, de small, de medium en de x-large. Normann copenhagen rotan dienblad salon tray hay menu muuto. Er zijn alleen een paar krasjes op het boven gedeelte ( zie fotos) diameter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts