maandag 20 februari 2017

Houten lijsten voor schilderijen

Houten lijsten voor schilderijen

Bestel nú snel uw Lijsten. We bieden het grootste online aanbod schilderijen voor de scherpste prijs. Goedkope Houten Schilderijen shop je nú op beslist. Voor aluminium lijsten op maat hebben wij de complete lijn van NIELSEN lijsten , ook de profielen die hier normaliter in Nederland niet in het assortiment zitten, kunnen wij voor u rechtstreeks bestellen bij de Nielsen fabriek in Duitsland.


Houten lijsten voor schilderijen

In houten schilderijlijsten op maat gemaakt bieden wij de verreweg meeste ruime collectie online. Baklijsten voor het inlijsten van canvas of schilderij. De Lijsten Fabriek levert zowel standaard als maatwerk baklijsten voor het inlijsten van opgespannen doeken zoals canvas en linnen schilderijen. Een baklijst is een houten frame waarin je gemakkelijk een opgespannen canvas werk kunt monteren waardoor het geheel nog mooier wordt. Geef je huis meer persoonlijkheid met onze muurstickers, collagelijsten, posters en kunstkaarten.


Voor al je losse foto’s hebben we mooie fotolijsten. Houten en Aluminium lijsten Zelf inlijsten en Thuis bezorgd! Wil je graag schilderij lijsten op maat voor je speciale herinnering? Van heel klein tot heel groot.


Klik hier voor meer informatie over lijsten op maat, of klik hier voor spiegels op maat. We hebben bijvoorbeeld kleine houten fotolijsten in neutraal zwart of beige, maar ook grote schilderijlijsten in een trendy kleur. Door deze variatie is er voor elke ruimte wel een passende lijst te vinden.


En dan bedoelen we niet alleen thuis. Want ook in een professionele omgeving is een houten wissellijst een mooie aanwinst. Zet je foto in een houten lijst ! Wat is er leuker dan een foto van het gezin in een mooie houten lijst ? Het klassieke gevoel dat het hout meegeeft, maar ook het strakke design dat het heeft in combinatie met de overige woondecoratie. Je kan dus wel stellen dat een houten lijst in elk interieur thuis hoort!


Houten lijsten voor schilderijen

De houten baklijsten worden speciaal voor u in onze lijstenmakerij op maat gemaakt. Wij leveren geen canvas, maar wel lijsten voor canvas doeken. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.


Voor de laatste optie even een begeleidende mail meesturen. Maximale maten De profiellengtes zijn maximaal meter , lijsten groter dan de max. De maximale maten, voor compleet gemonteerde lijsten , die wij voor u kunnen vervoeren, zijn buitenmaats 2. Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel. Inlijsten materialen voor houten en aluminium lijsten en toebehoren bestel ze hier.


Altijd de beste deal voor jou! Lijst voor schilderij , doek of canvas op maat nodig? Ruim assortiment houten lijsten die in jouw maat kunnen worden gemaakt. De afmeting buitenkant is ongeveer bij 45. De binnenkant gemeten ongeveer 4bij cm.


Heb je een mooi schilderij of foto gekocht of ben je zelf een creatieveling, dan weet je hoe belangrijk een mooie lijst is. Een schilderijlijst maken in de vorm van bak- of fotolijst voor het kunstwerk dat je graag wil inlijsten is leuk om te doen. Voor online bestellen van aluminium en houten wissellijsten en houten baklijsten. Nielsen ,Barth wissellijsten,passepartouts en kleine materialen.


Houten lijsten voor schilderijen

Naast wissellijsten, op maat te bestellen schilderijlijsten, fotolijsten en baklijsten, passe-partouts en diverse inlijstmaterialen, biedt beterinlijsten. Voor ieder occasie of smak hebben wij het goed product voor u, het maakt helemaal niet uit of u een lijst van hout, aluminium of een passe-partout, een baroklijst of een andere lijst van klassieke vormgeving kiest. Wij bieden natuurlijk ook fotolijsten, spierramen en passe-partouts aan.


Met de juiste lijst wordt uw beeld een kunstwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts