dinsdag 28 februari 2017

Gravity behang

Bestel jouw favoriete kleur eenvoudig online. Altijd de Laagste Prijsgarantie! Een enorm aanbod graffiti behang en fotobehang in alle kleuren en materialen.


Ben je op zoek naar graffiti behang voor je kamer ? Gemaakt van stevig en krasvast materiaal. Kies hieronder jouw gewenste afbeelding en laat jouw uniek behang geheel op maat maken.

Houdt u van de heldere, gewaagde en kleurrijke straatkunst die de de muren langs veel straten in steden siert? Breng het dan naar uw huis en ervaar deze kunst elke dag. Ons fotobeh ang Lees meer omvat een enorme collectie straatkunst stijlen die over de hele wereld worden gevonden.


Bij graffiti behang zit u ook vast aan een bepaald design. Er zal hooguit keuze zijn uit een aantal verschillende soorten graffiti behang maar het komt allemaal op hetzelfde neer. Voordelen van een graffiti : Bij het plaatsen van een echte graffiti zijn de mogelijkheden oneindig. Hoe stoer is dat op de kinderkamer: graffiti behang of muurstickers. De print is uitermate geschikt voor een jongenskamer of een tienerkamer.


Je kunt ook een graffiti kunstwerk laten spuiten, of je doet het gewoon zelf.

Dit duurzame zwart, multi-colour papierbehang is gemakkelijk in gebruik. Vind hier alle deals in National! Bespaar tot wel via kiesproduct. Over dit behang is een extra laag aangebracht, die maak het materiaal krasvast, afneembaar en is niet-reflecterend. Hierdoor krijgt het behang bovendien een matte finish.


Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Met niet van echt te onderscheiden graffiti behang lijkt het net alsof er een echte muurartiest in huis is gehaald om de wand.


Niet-geweven behang is geschikt voor lijm. Diverse prints, Lage prijs, ruime Keus en uit voorraad leverbaar. Gratis verzenden en behanglijm vanaf €2-! Behang voorzien van een graffiti print. De behangen in deze categorie zijn meestal niet zozeer foto´s maar digitale ontwerpen, behang van een beroemd schilderij, graffiti behang of andere abstracte foto´s.


Het fotobehang van Wall-Art. Om het behang te laten passen op jouw muur kun je kiezen uit diverse afmetingen. Wij verzenden het in een stevige doos en doen er gratis lijm bij. Dit behang behoort tot de laatste trends uit de behangwereld.


De snijlijnen staan duidelijk aangegeven.

Deze banen dienen stoten dus niet overlappen naast elkaar geplakt te worden. Graffiti behang is in Nederland vlot verkrijgbaar in heel wat online winkels. U maakt de lijm aan volgens de aangegeven instructie. Maak jouw eigen graffiti behang dat past in elke kamer, van slaapkamers, kantoren, kinderkamers en zelfs een statement geeft in een woonkamer. Rebel Walls behang wordt op maat gemaakt, vul de maten in bij maak op maat en pas aan en je ziet direct hoe jouw behang er uit komt te zien.


Het behang kan in elke ruimte worden opgehangen, zelfs in de badkamer of. Arthouse Imagine Fun Graffiti kinderbehang Artikelnummer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts