dinsdag 7 februari 2017

Sigmatex superlatex

Sigma muurverf koop je nu voordelig bij VerfonlineXL. Bestel Sigmatex vandaag nog bij verf. Alle varianten Sigmatex muurverf. Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist.


Sigmatex superlatex

Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Sigmatex Superlatex Matt is perfect geschikt voor zowel de binnenmuren en plafonds als de buitenmuur. Deze buitengewoon goede muurverf is universeel toepasbaar en is erg makkelijk te verwerken. In vergelijking tot andere muurverven kunnen we garanderen dat jij met deze verf lekker makkelijk kunt schilderen.


Ook is de sigmatex superlatex prima te gebruiken als afwerklaag in het glasweefselsysteem en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. VOORNAAMSTE KENMERKEN - Zeer gemakkelijke verwerking. Gelijkmatig opbrengen en verdelen.


Voor gebruik Verf goed roeren. Verdunning Alleen indien nodig voor grote vlakken, tot ca. Dankzij de Semi-Gloss uitvoering kun je daar ook buiten goed geschikt van maken, als het schilderwerk netjes beschut is. Met een mooie glans, waardoor er een luxe uitstraling ontstaat. Bovendien kunnen we de verf mengen in de RAL-kleur waar je naar op zoek bent.


Wij gaan er meteen mee voor je aan de slag, zodat jij de verf van. Latex muurverf voor binnen en buiten van hoge kwaliteit. Meest gebruikte muurverf in de schildersmarkt van het SIGMA gamma. De hoogwaardige kwaliteit van dit product staat al jaren garant voor perfect schilderwerk bij de doe-het-zelver en professionele schilder. U kunt de muurverf zowel binnen als buiten gebruiken.


Geschikt voor stucwerk, baksteen, houten platen. Beschikbaar in heel veel kleuren. Deze muurverf is onder te verdelen in een matte, zijdeglans en semi-gloss variant.


Sigmatex superlatex besteld u online bij de Sigma Muurverf specialist! Deze verf van professionele kwaliteit is te gebruiken op beton, metselwerk, pleisterwerk, gipsplaten en glasweefsel. De verf is toepasbaar op diverse ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, gipsplaten, stucwerk etc.


Sigmatex superlatex

Daarnaast kan de Superlatex Matt ook worden gebruikt als afwerklaag op glasweefsel. Sigmtex superlatex matt is een schobvaste muurverf binnen en buiten muurverf. Sigma superlatex mat is zowel binnen als buiten geschikt. Applied with brush, roller, airless spray and is diluted up to with water.


De combinatie van een gesloten. Deze 1 latexverf kan je zowel binnen als buiten aanbrengen. Sigmatex is one of the world’s leading independent converters of carbon fibre. Verf van topmerken zoals Sikkens, Sigma Coatings en Wijzonol voordelig online bestellen bij Verfcompleet.


Sigmatex superlatex

Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma en Wijzonol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts