dinsdag 7 februari 2017

Trimetal mat sf

Trimetal mat sf

Nu Trimetal Verf tot korting. Nu bestellen = morgen in huis! Uitgebreid assortiment Sigma verf. Pure Mat SF nu voordelig bij VerfonlineXL. Schoonmaak artikelen vanaf €00.


MAGNATEX MAT CLEAN SF De reinigbare muurverf die ALTIJD mat blijft. Dankzij een unieke verftechnologie kunnen vuil, vet, vloeistoggen en vlekken niet binnendringen in de verflaag. Magnatex Mat Clean SF is een extreem goed reinigbare, matte muurverf voor binnen. Hierdoor blijven muren langer mooi en heeft je klant langer plezier van jouw vakwerk.


Geeft een zeer mat eindresultaat en glanst niet op na reinigen. Met name geschikt voor ruimtes die door intensief gebruik vaak schoon gemaakt worden. Je hebt natuurlijk de keuze uit witte verf, maar ook uit alle andere RAL-kleuren.


Trimetal mat sf

We kunnen die netjes voor je mengen, natuurlijk voor de scherpe prijs die je van ons kent. Met dit product heb je geen kans op banen en strepen. Magnatex Isotop SF is een oplosmiddelvrije, isolerende muurverf voor binnen op basis van een watergedragen acrylaatdispersie bindmiddel. Reukarm en verdoezelt onvolkomenheden in de ondergrond. Het beste matras voor de beste prijs, gratis thuisbezorgd.


Magnatex Extra Mat is een schrobvaste matte , goed dekkende muurverf voor binnenmuren en plafonds op basis van een polyvinylacetaatdispersie bindmiddel. Ook zeer geschikt als afwerklaag op o. Is mooi wit, niet spattend en heeft een volkomen mat uitzicht, zelfs in scheerlicht. Het heeft een hoog dekkend vermogen en biedt derhalve een hoog rendement: daadwerkelijke terugdringing van loon- en materiaalkosten. Dit impliceert echter geen enkele formele aansprakelijkheid voor gebruik van onze producten.


Trimetal mat sf

Het is een hoogwaardige, professionele muurverf: zeer goed afwasbaar (schrobvastheidsklasse 1), uitstekend dekken zeer mat , en in alle kleuren mengbaar. TRIMETAL MAT is een watergedragen muurverf op basis van acrylaatdispersie, zonder weekmakers, voor binnen. Verkrijgbaar in elke kleur, zeer goed te reinigen en droogt mooi mat op. Met deze muurverf van Trimetal heb je geen kans op banen en strepen.


Oplosmiddelvrije muurverf met mat aspect op basis van vinylcopolymeren. Alle schoonmaak artikelen va €00. Stel uw vraag dan via ons contactformulier. Hoe breng je muurverf aan! Wandtegel Mat Wit 40X120CM (Doosinhoud 4M²) Wanneer u kiest voor de serie Glans wit 40x1bent u verzekerd van een mooie wandtegel voor een scherpe prijs.


Dus bent u op zoek naar een wandtegel voor uw badkamer of woonkamer? In pack zitten Tegels wat goed is voor 1. Trimetal magnatex mat sf Magnatex mat sf productinformatie: Trimetal magnatex mat sf is een oplosmiddelvrije, schrobvaste, ademende, matte muurverf voor binnen op basis van watergedragen copolymeerdispersie bindmiddel. Geschikt als isolerende muurverf over roet, nicotine, waterschade en vlekken.


Wij kunnen dit product leveren in standaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts