woensdag 15 februari 2017

Blauwe spuitbus

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Verven met een spuitbus gaat snel. Je kunt er moeilijk bereikbare plekken mee verven en onregelmatige oppervlakken egaal bedekken. Denk aan fotolijstjes, fietsen of houten tuinmeubelen.


De lak is slijtvast, bestand tegen weersinvloeden en zorgt voor een unieke.

Een serie briljante kleuren met een opvallende metaalglans. Kleur: groen, blauw , roo. Red Bull BLAUW verf in spuitbus. Als je weet wat het allemaal kan neem je hem de volgende keer mee! U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Een goede voorbereiding is ook bij het spuiten van auto onderdelen (meer dan) het halve werk. Bij het gebruik van spuitbus verf is het belangrijk om bij een temperatuur van tussen °C en °C te werken.

Werk nooit in de volle zon, de lak droogt dan te snel. In de Zandri webshop kunt u terecht voor een breed aanbod spuitbussen voor uw scooter of brommer. Daarnaast verkopen wij lakstiften, primers, fillers en speciale lak voor de remklauw. Ook andere benodigdheden als ontvetter en poetsdoeken zij bij ons eenvoudig te bestellen. Met een spuitbus geef je oppervlakten en voorwerpen snel een nieuw uiterlijk.


Wat handig is aan een spuitbus is dat je er ook moeilijk bereikbare plekjes en onregelmatige oppervlakten er mooi egaal mee kan bedekken, zoals bijvoorbeeld fietsenframes, foto- of spiegellijsten of meubeltjes van rotan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dan kun je kiezen uit diverse haarkleuringen, zoals een haarverf, kleurspoeling, kleurshampoo of trendy kleurcrème. Iedereen is gek op de azuur blauwe kleur van de oceaan.


Metallic Azuur Blauw Spuitbus - Deep Sea Blue. HD Nationaal Blauw is een professionele sneldrogende blauwe spuitlak met een zeer goede dekkracht. Geschikt op ondergronden zoals metaal, beton, hout, metselwerk enz.


De lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans en een goede corrosiewering en is best. Hamerslaglak blauw spuitbus 400ml (Lakken in spuitbus ) Sneldrogende lak met hamerslag effect voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout. Autolak in spuitbus in iedere gewenste kleur, zowel effen, metallic als parelmoer kleuren.

Uitsluitend afgevuld met hoogwaardige A-kwaliteit autolak. Dat betekent 1 kleurechthei hoge dekkingsgraa snelle droogtijd en de beste verneveling. Onze spuitbussen worden geleverd met de unieke breedstraal SPRAYMAX spuitkopjes. Eenvoudig en snel uw spuitbus autolak bestellen bij Auto-lak.


Op zoek naar een spuitbus autolak? Hier kunt u direct uw spuitbus autolak kopen. Deze vindt u in onze webshop. Wij leveren voor alle automerken autolak spuitbussen , in de kleur die u zoekt.


Tevens hebben wij alle RAL kleuren in ons assortiment. Europa op het gebied van spuitbussen en lakstiften.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts