maandag 28 maart 2016

Metaallak spuitbus

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Hammerite metaallak spuitbus zwart hamerslag 4ml is een decoratieve, roestwerende metaallak die u zonder primer of grondverf direct over roest kunt aanbrengen. U hoeft dus niet te schuren of ontroesten want Hammerite hamerslag hecht uitstekend. Het stopt het roestproces en geeft maar liefst jaar roestbescherming.


Metaallak bij GAMMA: een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online.

U kunt het zonder grondverf direct over roest aanbrengen. Hammerite Metaallak Hamerslag is een decoratieve roestwerende metaallak voor alle soorten ferro metalen, zowel nieuw als roestig en beschadigd. Deze metaallak kan direct over roest aangebracht worden, er is dus geen grondverf meer nodig. Dit product is kras- en stootvast, stopt het roestproces en geeft jaar bescherming tegen roest. Je kunt kiezen uit een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking, waardoor je het metaal precies naar eigen wens kunt verven.


Wanneer je metaalverf gaat kopen, kun je kiezen voor metaalverf uit blik of spuitverf. Let wel, de laatste optie vraagt om ervaring. Gebruik dan ook alleen de spuitbus als je bekend bent met deze manier van werken.


De MoTip spuitbussen en Motip primers zijn speciaal bedoeld voor herstelwerkzaamheden en verfraaiing van auto’s.

Schuren en ontroesten hoeft niet, dat scheelt tijd! Bij KARWEI kun je hoogwaardige metaallak kopen en heb je keuze uit een ruim assortiment. Met bekende merken als Hammerite en Flex weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt, tegen een aantrekkelijke prijs. Met een spuitbus geef je oppervlakten en voorwerpen snel een nieuw uiterlijk. Wat handig is aan een spuitbus is dat je er ook moeilijk bereikbare plekjes en onregelmatige oppervlakten er mooi egaal mee kan bedekken, zoals bijvoorbeeld fietsenframes, foto- of spiegellijsten of meubeltjes van rotan.


De mogelijkheden zijn eindeloos. Hammerite producten zijn speciaal ontwikkeld om een ultrasterke barrière te creëren, die bestand is tegen beschadigingen, krassen en vocht. Met de metaallak “direct over roest” van Hammerite in spuitbus , krijg je met een minimum aan tijd en inspanning een perfecte afwerking en een duurzame bescherming tegen roest, zon en krassen. Je kunt het zonder primer of grondverf direct over roest aanbrengen.


Je hoeft dus niet urenlang te schuren of te ontroesten want Hammerite metaallak hecht uitstekend. Voor gebruik goed schudden, minimaal minuten vanaf het moment dat de kogel hoorbaar is. Spuitbus voor gebruik uur op kamertemperatuur laten komen. Zwaar ingepitte roestplekken, scherpe hoeken en kaal metaal voorspuiten met een laag Hammerite Metaallak of voorbehandelen met een laag Hammerite NR.


Met een metaallak van HORNBACH geef je eenvoudig een nieuwe kleur aan het object. Naast verschillende kleuren hebben we ook transparante metaal lak in ons assortiment. Naast kleur biedt een metaal lak namelijk ook bescherming. Bij HORNBACH vind je metaallakken in vloeibare vorm en in een spuitbus , wel zo makkelijk!


Hammerite Direct over Roest metaallak spuitlak mat zwart 4ml is een decoratieve, roestwerende metaallak voor alle soorten (roestig en beschadigd) metaal. Metaallak die zonder primer of grondverf op roest kan worden aangebracht en direkt een goed eindresultaat geeft.

Stopt het roestproces, is kras- en stootvast en is extreem waterafstotend. Decoratieve roestewerende metaallak op basis van synthetische harsen en sneldrogende oplosmiddelen. Mits goed voorbehandeld ook voor andere ondergronden geschikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts