woensdag 30 maart 2016

Mermans glas

Bespaar op een Glashandel Breda! Gratis Offertes binnen minuten. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Mermans Glas bestaat inmiddels al meer dan 1jaar. Wij hebben in deze 1jaar alle kennis op het gebied van glas in huis gehaald.


Hier vindt u een overzicht van onze diensten en producten. Wij kunnen u namelijk zowel binnen standaard levertijden als bij spoed aanvragen helpen. Dit doen we door samen te werken met de grote isolatieglas fabrikanten welke op Europese schaal dubbel glas produceren en daardoor zeer concurrerende prijzen aan ons berekenen.


We leveren gebogen glas voor zeer luxe jachten. Ook produceren we hardglazen deuren en douchedeuren. Van inbraakmelders met rookmelder e. Overveld Glas Breda - Maatwerk in glas. We kunnen elke vorm maken met onze CNC gestuurde machines.


Daarnaast is het mogelijk om middels zandstralen unieke motieven op de spiegel te laten verwerken. Ook kleuren op de voor- of achterzijde van de spiegel aanbrengen is. Glaszetter in Noord-Brabant.


Al meer dan 1jaar een begrip! Ons assortiment bouwverf is uitgebreid. Wij zijn dealer van Brillux en Sigma en natuurlijk hebben wij al meer dan jaar ons eigen proffesionele MERMANS label. Wij mengen het voor U in iedere gewenste kleur. Als U technische vragen heeft dan adviseren wij u graag.


We maken meubels van glas en staal of hout. BaronieGlas is de glashandel in Breda voor alle soorten glas op maat. Bij ons bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste verwerking van uw glas.


GlasMax (‘ZR’) is een geluiddempend ventilatierooster dat ontwikkeld werd voor plaatsing op glas , kalfplaatsing en compacte kalfplaatsing. Het is leverbaar met of zonder zelfregulerende klep (ZR). Het susrooster is uitermate geschikt voor toepassing in situaties waar sprake is van een lichte geluidsbelasting. Het bedrijf MERMANS GLASBUIGERIJ B. Deze spoedservice houdt in dat we in staat zijn om op zeer korte termijn glasschades te taxeren en te herstellen. Onze spoedservice is uur per dag en 3dagen per jaar bereikbaar.


Brandwerend glas - minuten uit voorraad leverbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan. E EW EI veiligheidsklasse minuten brandvertragend veiligheidsklasse minuten brandvertragend Pyro. Onze winkel is vlakbij de snelweg.


Makkelijk bereikbaar met volop parkeergelegenheid. U mag als Mermansklant gewoon op het bedrijventerrein rijden en hier parkeren. Onder de handelsnaam Douchedeurconcurrent: Het produceren van en het handelen in douchedeuren op maat via internet. Atelier voor Glas -in-Lood.


Breda is uw adres voor glas en lood reparatie, restauratie, ontwerp en realisatie. Wij zijn een traditioneel, klein atelier met aandacht en oor voor uw wensen. Blank of gekleur helder of mat, gefigureerd of vlak, enkel of dubbel. Dubbel glas bestaat uit twee glasbladen met daartussen een spouw.


Heeft u verder nog vragen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts