woensdag 23 maart 2016

Muur ideeen woonkamer

Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!


Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak.


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Duurzame stickers voor op de muur? Kledingkasten vanaf €2online. De muur van je woonkamer is iets wat meteen opvalt in je interieur.


Je zit er niet alleen zelf heel de dag tegen aan te kijken, maar ook de visite zal het meteen opvallen. In dit artikel geven we inspiratie voor de muur van je woonkamer. Wat kun je allemaal doen qua kleuren, qua decoratie en meubels.


Maar de kleur van de muur bepaalt niet alleen de uitstraling van een ruimte. Omdat wanddecoratie zo belangrijk is, plaatsen we op Woontrendz ook de leukste woonkamer muurdecoratie ideeën. Ideeën opdoen voor de woonkamer ? Hieronder vind je de leukste inspiratie voor de woonkamer.


Kies je voor industrieel, Scandinavisch of toch kleurrijk? Bekijk de prachtige beelden, vind de leukste producten en ga aan de slag met onze stylingtips. Als je alle muren in dezelfde kleur wilt verven, kies dan voor een subtiele tint die niet overheerst.


Houd je wel van iets gewaagds? Ga dan voor een frisse mandarijnkleur om specifieke delen van de woonkamer uit te lichten, bijvoorbeeld de binnenkant van een deur of de muur rondom een raam. Maak je woonkamer uniek door bijvoorbeeld een familiefoto levensgroot te laten afprinten op fotobehang.


Of misschien heb je wel liever een mooi natuurlandschap om volledig tot rust te komen in je zetel. Fleur je slaapkamer op met hip behangpapier of hang allerlei attributen aan de muren. Naast een mooie warme muurkleur, zou je ook een muur kunnen bekleden met houten wandbekleding, voor het creëren van een warme uitstraling in de woonkamer. Dit hoeven dus niet alle muren te zijn. Dit kan de muur zijn waar de bank tegenaan staat of de muur van de TV.


Het is juist leuk om een focuspunt muur te maken, waar alle aandacht naar uit gaat. Een nieuwe bank, een andere indeling of een mix van woonstijlen. Schilder het plafond en de muren in dezelfde kleur om een ruimer gevoel te verkrijgen of geef het plafond een kleur dat net iets lichter is. Laat je door Homeinspireren! Trendy ideeën voor je woonkamer.


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Heb je minder ruimte in de woonkamer ? Plaats een sprekende bank tegen de muur en houd zo meer plek over voor andere meubels en woonaccessoires.


Dit is slechts een kleine greep uit de vele ideeën van KARWEI hoe je de woonkamer optimaal en stylisch kunt inrichten! Ga je voor een moderne, minimalistische stijl met een industriële touch? Allerlei ideeën passereren de revue. Om een kleine woonkamer groot aan te laten voelen, maak je best gebruik van lichte kleurtinten.


Muur ideeen woonkamer

Heb jij zelf ook altijd ideeën en tips over het inrichten van woonkamers ? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Zo lijkt een wat smalle, langgerekte woonkamer alleen nog maar langer. En je wilt natuurlijk niet dat je woonkamer eruit ziet als een lange smalle gang. Kleur is erg sfeerbepalend voor je interieur van je woonkamer. Ik help je daarom graag met een aantal interieur ideeen bij het inrichten van de woonkamer als het gaat om kleur.


Ik heb weer veel voorbeelden van gekleurde woonkamers die je hopelijk inspireren. Een kleine woonkamer inrichten is heel lastig. De leukste ideeën en tips voor jouw woonkamer inrichting. Ga je de bank tegen de muur plaatsen of juist centraal in de woonkamer ? Ook hiermee is het verstandig om eerst woonkamer inspiratie en ideeën op te doen. Wij laten hier niet alleen leuke inspiratie ideeën zien, maar geven ook handige tips en advies voor bijvoorbeeld het inrichten van een L-vormige woonkamer of een woonkamer met open keuken.


Kleur kiezen voor de woonkamer is ontzettend moeilijk. Zolang er een mooie samenhang is, kan bijna elke kleur wel mooi worden toegepast in een woonkamer. Het belangrijkste advies rond kleuren, is om de kleuren vooral in de accessoires te en eventueel op de muur te verwerken.


Een tweekleurige muur maken. In zeven stappen strepen op muren schilderen. Vier nieuwe manieren om je woonkamer een make-over te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts