maandag 28 maart 2016

Droogloopmat 2 meter breed

Bestel eenvoudig uw droogloopmat op maat. Bekijk de mogelijkheden online. Droogloopmatten in iedere vorm leverbaar en bij ons altijd gratis verzending! Kies eenvoudig de juiste afmeting! Tuingereedschap I Tuinkassen I. Deurmatten online bij LIDL.


Droogloopmat 2 meter breed

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Schoonloopmat of loper op maat vanaf rol op diverse breedtes, diverse kleuren en kwaliteiten voor bedrijf en particulier. Zeer breed toepasbare schoonloopmat als mat incl. Dankzij de combinatie van zwarte en grijze kleurstelling past de mat in bijna elk interieur.


Door de katoenen samenstelling heeft de mat een perfecte vochtopname, en beschermd daardoor de vloer optimaal. Verkrijgbaar in verschillende kleuren met een breedte van meter. Bij ons kunt u een droogloopmat op rol helemaal op maat laten snijden. De rol is altijd meter breed.


Zo kan u afwijken van de standaard droogloopmatten en een droogloopmat in de gewenste lengte laten snijden. De droogloopmat past zo precies in uw entree. Een schoonloopmat wordt in de maatschappij vrijwel altijd een droogloopmat genoemd. De naam verklapt grotendeels al waar deze voor bedoeld is.


Hij is bedoeld voor het droog maken van de schoenen en het kleine vuil te verwijderen als jij die buitendeur opent en je schoenen niet uit doet. De prijs wordt automatisch berekend wanneer je de gewenste afmeting invoert. Zoek je een deurmat die naast de schrapende werking ook vocht opneemt? Dan biedt een schoonloopmat of droogloopmat uitkomst.


Bijvoorbeeld als de gang of de hal heel breed is of als de toegang groot is. In dat geval biedt een droogloopmat van Tapijt en Laminaat Direct uitkomst. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Neemt ca liter water op per m².


Leveren van in kwaliteiten. U kunt hier twee keuze maken namelijk. In dit voorbeeld is de aquastop van 200cm breed en 65cm lang ongeveer €goedkoper. Eenvoudig online bestellen.


Droogloopmat 2 meter breed

Je kunt de droogloopmat per meter direct zelf bestellen in onze shop, een offerte opvragen is niet nodig. De ingebouwde calculator op onze webshop berekent de juiste prijs. Alles voor je tuin - Tuinartikelen! Deze rol is maximaal 2lang en 2meter breed.


Een droogloopmat wordt op maat gesneden vanaf een rol. De Coral Classic komt als beste uit de testen! Hoeveel water neemt mijn droogloopmat op rol op ? Ook in mattenland bestaan er sjoemeltesten, waardoor matten zoegaamd tot liter water kunnen opnemen. De werkleijkheid is anders.


Droogloopmat 2 meter breed

Andere synthetische matten zitten onder de liter. Droogloop matten zijn een product wat bij uitstek geschikt is voor natte ruimten. De mat neemt het vocht op waardoor je in het kantoor minder vuil hebt. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden! Bij Kwantum vind je goedkope deurmatten voor binnen en buiten.


Denk aan kokosmatten, schoonloopmatten, droogloopmatten en rubberen deurmatten. Een kokos deurmat combineert deze eigenschappen en oogt luxe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts