donderdag 17 maart 2016

Glas pot

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Specialistisch advies nodig?


Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Kleine en grote glazen potjes en flessen met zorg geselecteerd. Als gespecialiseerde groothandel selecteren wij glasverpakkingen, zoals kleine glazen potjes, inmaakpotten, wijnflessen of medicijnflessen, met de grootste zorg. Voor iedere fles en voor iedere pot hebben wij bovendien een passende sluiting die u zelf kunt uitkiezen.


Deze trend achter glas kan je haast niet ontgaan zijn: het terrarium met plantjes. Niet moeilijk om te maken en een echte must have voor je plantencollectie. Vooral varentjes zijn erg geschikt om in een afgesloten glazen pot te zetten.


Bij Intratuin vind je verschillende soorten kleine plantjes die je hier voor kunt gebruiken.

De monding is het gedeelte waar de deksel op de glazen pot wordt gedraaid. Een pot met twist-off sluiting opent u door de deksel een kwartslag te draaien. Bij schroefpotten moet de deksel helemaal rond gedraaid worden.


Zo goed als nieuw Ophalen. Alle Picardie glazen hebben een tijdloos en ergonomisch ontwerp en zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. De glazen zijn geschikt voor zowel warme als koude dranken.


Je kunt ze gebruiken voor water, wijn, koffie en thee, maar ook om soep of een aperitiefje in te serveren. Door de facetten heb je een makkelijke grip op het glas. Door het zelfvoorzienende systeem heb je geen omkijken naar deze groene blikvangers.


Daglicht zorgt voor fotosynthese (=voeding) en de afgesloten vaas zorgt voor het recyclen van lucht en water. De grote glazen pot met deksel heeft een inhoud van liter. Hij is handgeblazen van helder kwaliteitsglas. Je bergt in de grote glazen pot op wat jij wilt.


Ook is het een leuk decoratief item in de keuken. Verder sluit het deksel goed aan op de pot. Zo kun je de inhoud afgesloten bewaren.


Jampotten en bewaarpotten - hier vindt u een breed assortiment jampotten, inmaakpotten, accessoires, glazen per type en per thema.

Zoals: rechthoekige glazen , honingglazen, potjes en worstglazen, maar ook twist-off sluitingen en stoffen overlapjes! De artikelen zijn op voorraad! Prijzen zijn altijd inclusief. HotPot is een kleine oven om thuis in de magnetron eenvoudig en veilig glas te kunnen smelten.


Met de HotPot kunt u kettingen, ringen maar ook deurknoppen, sleutelhangers en kleine kunstwerkjes maken. Wij bieden op deze webshop een breed aanbod en bovendien veel (online) gratis tips om van start te kunnen met het smelten van glas. Of een vaas gemaakt is van hetzelfde soort glas als ‘verpakkingsglas’ is met het blote oog niet te zien is. Omdat keramiek en verkeerde soorten glas de recycling van verpakkingsglas verstoren, horen alle vazen, sierflessen e. Wanneer je 'm afvult met honing, gaat er ruim 4gram in. Maar daar houden de mogelijkheden niet op!


Glazen pot - rond - 3ml. Deze glazen pot heeft een ideaal formaat om er bijvoorbeeld jam of marmelade in te doen. Of misschien augurken op zuur of walnoten in honing? Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes, stijlen en kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar onze keramieken vazen, die passen bij een landelijke of sfeervolle inrichting.


Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een mooie glazen pot of vaas. Ideaal om je bloemen in te zetten of gewoon als decoratie. Het gebruik van glas om levensmiddelen te verpakken en te presenteren is dan ook helemaal van deze tijd. Mét een nostalgisch tintje.


Bijna elk ambachtelijk product komt beter tot zijn recht in een glazen fles of pot. Voor een bos bloemen heb je natuurlijk een vaas nodig. In een grote bloemenvaas zet je het liefst een prachtig boeket, maar vazen en kruiken zijn ook zeer decoratief zonder bloemen erin. Of wat dacht je van een hoge vaas van glas met bijvoorbeeld een siertak of bloesemtak? Een vaas van steen kan ook prima gevuld met een (hang)plant.


Hoe meer u afneemt hoe meer uw korting oploopt! Bestel makkelijk en snel op Verpakkingshop. Een klemmende pot openmaken. Door onderstaande stappen te volgen kan zelfs iemand met artritis of kleine handen gemakkelijk een glazen pot openmaken. Dit wordt dan mooi op het bordje opgevangen.


Zet het geheel nu donker weg op kamertemperatuur, de eerste paar dagen kan er een beetje vreemde geur uit de pot komen maar dat is normaal. Een glas port Port wordt ook in vele sauzen en gerechten verwerkt, zoals meloen met port , tournedos met port , stoofpeertjes in port , stilton met port enzovoort. Waar portwijn wordt gebruikt kan ook voor madeira worden gekozen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts