vrijdag 25 maart 2016

Paarse broodtrommel

Upload eenvoudig een foto en naam! Bestel je Mepal broodtrommel al vanaf €199. Met de handige ontwerptool stel je eenvoudig jouw Mepal broodtrommel samen! Specialistisch advies nodig? Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online.


Kom dan snel naar onze website VERGELIJK.

De Elly is een retro broodtrommel van Wesco die zorgt dat uw brood langer vers zal blijven maar ook ideaal is om mee op weg te nemen. Deze compacte en stevige broodtrommel is gemaakt van stevig plaatstaal en heeft een poedercoating die zorgt voor een langdurig mooie kleur. Deze broodtrommel is helemaal afgewerkt dankzij het metalen handvat en. Eierlepel - Violet ( paars ). Bij Mepal vind je de hoogste kwaliteit. Kies voor stoere RVS broodtrommels , waar je twee grote broden in kwijt kunt.


Bij ons in de webshop vind je ook hele mooie witte, zwarte en grijze grote broodtrommels. Je kunt zelfs de koekjes voor bij de koffie en thee bewaren in deze multi functionele boxen!

Kies één van de broodtrommels van Wesco en geniet van een mooie en moderne broodtrommel. Waar je ook heen gaat, met één van onze onverwoestbare broodtrommels heb je altijd voldoende lekkers bij je. Niet alleen ideaal voor je pauzes op school, maar ook heel handig om mee te nemen tijdens een dagje weg, in de speeltuin of bij het sporten. Met een broodtrommel houd je een heel brood langer vers. Dankzij een luchtdichte afsluiting droogt het brood niet uit.


Daarnaast zijn er vele merken om uit te kiezen, zoals een Brabantia broodtrommel of Wesco brood bewaardoos. Lunchboxen koop je eenvoudig online bij bol. Broodtrommels zijn er in verschillende vormen en materialen.


Kies uit 1producten vanaf € 195. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. De lunchboxen van Lunchbots zjin gemaakt van RVS - roestvrij staal. Deze roestvrij stale broodtrommels zijn de perfecte oplossing wanneer je geen plastic lunchboxen meer wilt gebruiken.


Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! In deze broodtrommel neem. Paarse TOPModel broodtrommel. De paarse broodtrommel heeft een stevige sluitklip zodat de lunchtrommel niet zomaar open kan gaan in de tas.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Saladebestek Conix - Violet ( paars ). Deze handige broodtrommel van Rosti Mepal is geschikt voor maximaal boterhammen en voorzien van een afdichtring die de inhoud altijd lekker vers houdt. Neem vanaf nu dus uw eigen lunch mee in de Take A Break broodtrommel. Eten kan gescheiden worden door middel van verdeelschotje.


De broodtrommel mag alleen in het bovenste. Zo heb je brooddozen gemaakt van hout, staal en kunststof. De stevige broodtrommel biedt plaats aan maar liefst boterhammen, zodat zelfs de stevigste trek te stillen is. In de deksel zit een stevige afdichtring, die ervoor zorgt dat jouw lunch lekker vers blijft.


Kies voor duurzaam, lekker en gezond samen met deze Mepal lunchbox. Extra fijn: na gebruik mag de broodtrommel gewoon in de vaatwasser. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts