vrijdag 11 maart 2016

Glazen plaat keuken

Glazen Plaat Voor In De Keuken , Eenvoudig Online Te Bestellen. Met Of Zonder Print, Maar Altijd Op Maat! Vraag Nu Uw Gratis Keuken Magazine aan Heelijk Orienteren en Inspireren!


Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis.

Een dekkend gekleurde keukenachterwand geeft een keuken een hele andere look! In onze fabriek brengen wij een keramische lak aan op de achterzijde van het glas. Na het harden van het glas is deze lak onderdeel van het glas geworden. Hierdoor is de kleur UV bestendig en krasvast. Het is daarom belangrijk dat de achterwand niet gaat verkleuren of dat de verf los gaat laten.


Kies daarom voor een glazen achterwand die geverfd is met een keramische verf. Bij het harden van het glas wordt de keramische verf onderdeel van het glas en kan er nooit meer af. Een glazen keuken achterwand is een originele en duurzame manier om je keuken een strakke en luxueuze uitstraling te geven.

Wandbeglazing in keukens is een keukentrend die sterk in opkomst is. Dat is niet vreem gezien de vele voordelen die een glazen achterwand in een keuken te bieden heeft. Je wilt in de keuken onbezorgt kunnen koken en kunnen rommelen met potten en pannen.


Niet ieder glas is daar geschikt voor. Het glas moet tegen een stootje kunnen en tegen hitte. Daarom werken we bij Glasbestellen. Glanzend glas oogt heel anders dan mat glas. Met een matte glasplaat zorg je voor meer rust, terwijl een stralend glanzende plaat je keuken doet blinken.


Wij leveren alle kleuren in zowel matte als glanzende uitvoering. Glazen keukenwanden Glaswanden - Glazen keukenwanden. Een glazen achterwand voor uw keuken is stijlvol, krasvast, hittebestendig en zeer goed schoon te houden.


Glas als achterwand in uw keuken. Deze vorm van keuken achterwand design is een originele en moderne manier om uw keukenwand een strak uiterlijk te geven met glas. Afhankelijk van de afmetingen zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makelijk schoon te maken. Wij zijn enorm blij met het eindresultaat van een eigen gemaakte foto op de glazen achterwand achter de kookplaat. Iedereen vindt het prachtig En ook het personeel van Keukenglas was erg enthousiast!


Wij zijn goed geholpen en hebben nu echt een unieke blikvanger in onze keuken.

Helaas kunnen we geen foto bijplaatsen. Achterwand keuken kopen bij GAMMA. Een achterwand bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw keuken. Met een achterwand voor uw keukenwerkblad maakt u uw keuken dan ook helemaal af. Bij GAMMA heeft u keuze uit achterwanden in diverse stijlen.


Van zwarte, witte of grijze hoogglans achterwanden tot aluminium of berken decopanelen. Als je een groter formaat glazen keuken achterwand wil bestellen, neem je contact op. De minimale afmeting van een glazen achterwand op maat is 2millimeter breedte en 3millimeter hoogte. Om je achterwand in de keuken een speciale uitstraling te geven kies je een afwerking die je glasplaat helemaal af maakt.


Naast het feit dat glas veel makkelijker schoon te maken is, is vlekinwerking vrijwel onmogelijk. Voorkom stoten tegen de zijkant - daar is het glas het gevoeligst. Glazen achterwand keuken , glas , blad achter kookplaat. Als u uitgaat van een glazen keuken achterwand van bijvoorbeeld 2. Ook berekenen wij een vast bedrag voor inmeten en plaatsen.


Wij produceren elk glazen tafelblad op maat. Zowel van gehard als on-gehard glas. U kunt ervoor kiezen om een bestaande tafel met glas te beschermen of om het glas als blad te gebruiken.


Bent u op zoek naar een nieuw glazen tafelblad voor in de woonkamer? Spatschermen voor de keuken (9Artikelen) Onze spatschermen van glas of aluminium geven een luxe uitstraling aan je keuken , achter de kookplaat of gootsteen. Daarnaast kun je alles veel beter schoonhouden. Kies uit de vele ontwerpen en maten.


Kookplaatachterwanden koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts