maandag 28 maart 2016

Vtwonen bed

Vtwonen bed

Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Ga voor extra comfort en kwaliteit, kies het Emma bed.


Vol trots presenteren we onze beddencollectie! Slaap nu 1nachten proef. Helemaal in de stijl van vtwonen en vakkundig gemaakt door de slaapspecialist Swiss Sense. We hebben droomslaapkamers in favoriete vtwonen stijlen die je zelf kunt mixen en matchen met de modellen, soorten pootjes, in verschillende stoffen die weer verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren.


Geen meubelstuk zo belangrijk als een goed bed. Een lekker bed bepaald namelijk voor een groot deel je gemoedstoestan want zonder goede nachtrust functioneer je minder. Maar het bed heeft niet alleen de functie om jou uitgeslapen wakker te laten worden, tegenwoordig zijn er talloze ideeën om je bed om te toveren tot een heuse sfeermaker. Alles voor in en rondom huis.


DIY-ideeën, wooninspiratie, en ruim 45. Voor 23:00u bestel morgen in huis. Nieuw: vtwonen collectie bedden. Haal buiten naar binnen met deze natuurlijke slaapkamer.


Dit bed past precies bij jouw slaapkamerstijl. Bedden op vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf €voor 23:bestel morgen in huis shop de collectie! Bedden van hout of stof zie je het vaakst voorbij komen. Deze materialen geven het bed een warme uitstraling en staan daarom mooi in de slaapkamer. Crème, grijs en wit zorgen voor een kalme sfeer.


Vtwonen bed

Groen, blauw en roze kunnen juist zachtheid brengen. Geef je slaapkamer een frisse uitstraling en sta iedere ochtend vrolijk op met het vtwonen Happy Bed dekbedovertrek. Die is gemaakt van 1 katoen en heeft een mooi dessin met veel leuke handgetekende quotes en illustraties. Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen.


Koop vandaag nog jouw nieuwe Bed. VTwonen bij Smulderstextiel. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL.


Vtwonen bed

Kom inspiratie op doen en kijk waar onze dealers zich bevinden. Zet het bed daarom altijd volgens de instructies in elkaar zodat deze stevig staat. De levering Uiteraard brengen wij het Store bed van vtwonen helemaal naar de kamer waar jij hem graag wil hebben staan voor je kind. Omdat Beter Bed altijd openstaat voor een lekkere portie wooninspiratie, én natuurlijk omdat ook wíj smullen van het programma VT Wonen ‘Weer verliefd op je huis.


Het bed wordt exclusief matras geleverd. Het matras bevindt zich op een hoogte van cm. Swiss Sense en vtwonen weten dat je het lekkerst slaapt op een bed in een omgeving die op jouw lijf geschreven is. Samen introduceren we daarom de nieuwe Lifestyle by vtwonen collectie.


Haal de Hygge sfeer binnen in je slaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts