dinsdag 29 maart 2016

Buitenbeits mat

Buitenbeits mat

Alle soorten en kleuren Voor uur bestel morgen in huis! Buitenbeits van alle merken op beslist. Bestel nu bij onze webshops! Kies bijvoorbeeld voor een CetaBever buitenbeits , zoals de Cetabever schuur en tuinhuisbeits dekkend zwart.


Of kies voor een GAMMA buitenbeits in een mooie natuurlijke tint, zoals GAMMA buitenbeits transparant UV mahonie of de Rambo pantserbeits tuinhout transparant teakhout zijdeglans. Bij GAMMA vind je altijd wel de juiste buitenbeits. Daarom is het ideaal voor een schutting of een hardhouten betimmering maar ook voor een tuinhuis, schuur of tuinmeubelen. Matte houtverf dekkende beits buitenbeits white wash verf en vloerlak. Ademen gemakkelijk, bladdert niet.


Moose Färg dekkende buitenbeits is aangenaam van geur en waterverdunbaar. Het verwerkt eenvoudig want penseelstreken blijven niet zichtbaar door het matte effect. Bijwerken in het Nederlandse klimaat om de ca. Verfzelf Aquabeits Mat (16) Zwart is een prachtige matte zwarte beits speciaal ontwikkeld voor schuren en schuttingen. Tevens is deze beits geschikt voor alle houten onderdelen waar een zwart mat uiterlijk gewenst is.


Deze beits is zeer snel droog (minuten) en na uur al overschilderbaar. En helemaal uniek is Remmers houtbeschermingscreme, dit is een buitenbeits op crème basis. Lacq Produra buitenbeits transparant black mat liter is een professionele matte beits voor al je houten ondergronden.


Het is een duurzaam en hoogwaardig beschermingsmiddel. Produra is watergedragen en opgebouwd uit plantaardige componenten. Je kunt beits gebruiken voor de trap of voor een houten tafel. Maar er is ook transparante beits voor de buitenkant van je huis. Te denken valt aan een houten hek maar ook een pergola van hout is prima met beits te verven.


Naast binnen- en buitenbeits is transparante beits ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wanneer de zomer in aantocht is kan de tuin vaak wel een goede opknapbeurt gebruiken. Met buitenbeits voorzie je al het houtwerk binnen een handomdraai van een frisse, nieuwe uitstraling. En met dekkende buitenbeits maak je het houtwerk niet alleen mooier, het biedt ook nog eens de perfecte bescherming.


Denk hierbij aan schuttingen, schuren, vlonders of tuinmeubelen. Het kan hier bijvoorbeeld belangrijk zijn dat de buitenbeits uv-bestendig of sterk waterafstotend is. Gebruik buitenbeits om de levensduur van je tuinhout te verhogen. Je kunt hiermee bijvoorbeeld je tuinmeubelen, schutting of schuurtje behandelen. Denk eraan het hout eerst voor te behandelen door het goed te reinigen en licht op te schuren voordat je gaat beitsen.


Er is een fout opgetreden. Mat , zijdeglans of hoogglans verf of lak? Wat vind je mooi, is het meest duurzaam en het beste voor jouw schilderklus? Lees hier alles over glansgraden! Wil je de noesten van het hout graag blijven zien en het natuurlijke karakter daarvan naar voren laten komen?


Een transparante beits is dan een goede keuze. Daarom ademt het hout mee en kan ook met krimpen en uitzetten meewerken. De beits is waterafstotend (druppels glijden er af) en conserverend. Geschikt voor alle ondergronden, met lijnolie en alkyd is waterverdunbaar, naar eeuwenoude buitenbeits receptuur. Dekkende beitsen zijn breed toepasbaar.


Maar ook kun je dekkende beitsen als buitenbeits gebruiken voor pergola’s, houten hekjes, spoorbielzen of de houten onderdelen van het huis. Bekijk online het Verf-assortiment van Action op Action.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts