maandag 14 maart 2016

Kapstokhaken modern

Kwaliteit voor de beste prijs! Haal vandaag nog die design kapstokhaken in huis. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel Kapstokhaak bij fonQ. Kies uit 1producten vanaf € 80.


Kapstokhaken besteld u gemakkelijk en snel bij onlinedeurbeslagshop.

Op onze webwinkel zijn kapstokhaken te vinden in klassieke, moderne , landelijke en industriële stijl. De klassieke kapstokhaken zijn in de klassieke kleuren brons antiek, messing polijst en zilver antiek te vinden. Maar ook zijn de klassieke haken in de modernere kleuren blinkend nikkel, geborsteld nikkel en zwart. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.


Zoals onze kleine kapstokhaken welke ideaal zijn als kleerhaken in de badkamer maar ook design wandhaken welke tot hun recht komen in de woonkamer. Ga voor een speelse uitstraling met de kapstokken van Frost design of ga voor een moderne robuuste look met onze geborstelde kapstokhaken. Hang nu je jassen, tassen, sjaals of hoedjes netjes op aan deze moderne kapstok.


Gietijzeren zwarte dubbele kapstokhaak met grote wandplaat. Deze sierlijke en moderne kapstokhaak is afgewerkt met ronde knoppen.

De wandplaat is voorzien van gaatjes om de haak aan de muur te bevestigen. Dan maak je eenvoudig je eigen kapstok van hout en losse kapstokhaken. Verschillende soorten kapstokken. Bij GAMMA vind je een ruim assortiment kapstokken, van een houten kapstok tot een kapstok van rvs of een vrijstaande metalen kapstok, en van een klassieke kapstok haak tot een modern vormgegeven kapstok van rvs. In kleine ruimtes kan zijn deurkapstokken of kapstok haken erg geschikt.


Ze nemen weinig ruimte in, maar zijn sterk genoeg om de zwaarste jassen te kunnen dragen. Uw jas, maar ook uw sjaal, handtas, hoed en muts kunt u makkelijk kwijt aan de wand. De collectie kapstokken uit ons assortiment omvat een grote range producten met designeruitstraling. Vink dan bij de filter 'ruimte' de optie 'badkamer' of 'hal' aan en u ziet meteen alle kapstokken, die geschikt zijn voor dat type ruimte.


Moderne design kapstokken. Ook als u van een bepaalde stijl houdt, vindt u door middel van de filter snel en eenvoudig al onze moderne kapstokken of juist de kapstokken met een speels design. Heeft u een specifieke kapstokken-wens? Hang de gouden kapstokhaken naast elkaar aan de muur of hang ze op verschillende hoogten en afstanden van elkaar om een speels effect te creeeren.


Je kunt ook verschillende soorten gouden kapstokhaken bij elkaar hangen. Er zijn geen vaste regels voor en jij bepaalt zelf wat je mooi vindt en wat je wilt. Kijk voor kapstokhaken goud in onze webshop.


Hang nu uw jassen, tassen, sjaals of hoeden netjes op aan deze moderne kapstok. Niemand kan zonder een kapstok.

Als je een modern interieur hebt, kun je kiezen voor een moderne kapstok en bij een landelijke woning hoort een landelijke kapstok. Je kunt natuurlijk ook een landelijk model plaatsen in een modern ingerichte woning of andersom. We hebben hangende en staande kapstokken, dus voor ieder wat wils. Flinders heeft een aantal prachtige kapstokhaken. Dit zijn losse haken die je eenvoudig aan de wand bevestigt.


Ze zijn er in hout, RVS en kunststof. Kies het materiaal dat het beste bij je interieur past. De haken zijn klein en relatief goedkoop. Jassen, vesten, sjaaltjes en misschien ook wel mutsen.


We hangen van alles aan onze kapstokken. Uiteindelijk komen we tot de conclusie dat de kapstok het niet aan kan. Een unieke en leuke oplossing wordt gevonden door kapstokhaken te plaatsen.


De kapstok valt om, van de muur of alles valt er steeds van af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts