vrijdag 11 maart 2016

Ramen op maat

Vind raamkozijnen vervangen als je nu zoekt. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging.

Waar vind je producten op maat van ons klimaat, onze veiligheids- en isolatie-eisen? Met een makkelijk onderhoud en een optimale duurzaamheid. Ontworpen door Belgische specialisten, ontwikkel afgewerkt en geplaatst. Bij Ramen op Maat vind je ramen , deuren, poorten en rolluiken in PVC, aluminium, hout en aluminium-hout.


Welkom bij Ramen op Maat ! Wij zijn de ramenspecialist die u zoekt! Van een eenvoudig standaard raam voor een nieuwbouw pand tot ambachtelijk gemaakte ramen voor uw monument: wij zijn u graag van dienst.

Het maken van ramen , kozijnen en deuren valt op dit moment nog onder het verlaagde btw tarief! Ook het hang en sluitwerk kunt u eenvoudig meebestellen. Op maat gemaakte houten kozijnen, inclusief ramen en hang en sluitwerk!


Elk houten raam is uniek en wordt op maat voor u geprocudeerd. Houten uitzetraam of draairaam, beide kunnen geleverd worden inclusief het inbraakwerend hang- en sluitwerk. Alle ramen in deze winkel worden geleverd zonder het kozijn.


Wij leveren tevens ook nieuwe ramen inclusief nieuwe kozijnen, evenals schuifpuien en deurkozijnen. Op zoek naar een partner voor op maat gemaakte ramen ? Dan zijn wij de juiste partner voor jouw bedrijf. Met onze jarenlange ervaring met het maken van ramen op maat verzekeren wij je van een perfect eindresultaat, compleet afgestemd op de wensen van jouw klant. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen draagt daar zeker. Toch leert de praktijk ons dat elk raam en elke deur verschillend zijn.


Qua maat , maar ook naar afwerking. In veruit de meeste gevallen dient een raam als (beveiligde, goed geïsoleerde) doorkijk van binnen naar buiten en vice versa. Het raam, kozijn en glas moet daarom tegen de invloeden van diverse weersomstandigheden bestand zijn.

Houten ramen (en kozijnen) zijn een optie, mits gebruikgemaakt wordt van hardhout. De uiteindelijke prijs van je pvc ramen op maat wordt bepaald door het gekozen profiel, accessoires en opties, de gewenste kleur, de openingsmogelijkhei…. Door de hogere grondstofprijs van aluminium is een aluminium raam duurder dan een pvc raam zonder extra opties. De deuren en ramen zijn nog dikker.


Hierdoor beter win water en geluid dicht. Je lees er hier meer over. Alle houten kozijnen produceren wij volledig op maat en naar eigen wens. Dus wil je een millimeter meer of minder, dat kan bij Kozijnshop.


Je besteld je houten kozijnen op maat online, heel eenvoudig. Bespaar op prijs, niet op kwaliteit. Bij ons vind je de beste prijzen voor kwalitatieve, energiezuinige en robuuste pvc ramen , houten ramen en aluminium ramen. RAMEN OP MAAT - Ramen en deuren Ramen en deuren in Geraadsbergen of in Ternat?


De onderneming Ramen Op Maat is reeds vele jaren actief in de verkoop en plaatsing van ramen en deuren in pvc, aluminium, hout en hout-aluminium. Maareuh, heb jij al nagedacht over het schrijnwerk van je ramen ? Dit bepaalt tenslotte een groot deel van het uitzicht van je woning - en speelt ook op gebied van comfort en budget een grote rol. We horen je het al zeggen: keuzestress, keuzestress! Als leverancier van hout gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de houten ramen te maken die u voor ogen heeft.


U vindt meer informatie op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen. Vraag en antwoord - glasproducten. Raamfolie Ontwerpen op Maat naar eigen Ontwerp.


Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper. U kunt zelf een hor maken voor alle ramen en deuren in uw huis. Of het nu voor een draaikiepraam of voor de achterdeur is, een hor kan overal worden opgehangen. Maar het allerbelangrijkste is dat de horren passen op de plek waar u het wilt plaatsen.


Een hordeur op maat moet bijvoorbeeld precies in de deuropening passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts