donderdag 31 maart 2016

Anti slip sticker snowboard

Zelfklevende antislippads voor snowboards. Gemaakt voor snowboarders die willen voorkomen dat hun voet wegglijdt als ze bijvoorbeeld op de skilift stappen. Dit anti-slip matje op je snowboard plak je tussen je twee bindingen, vaak tegen je achterste binding aan. Hierdoor kun je tijdens het steppen met je board je losse voet op de stomp pad laten rusten.


Dankzij het anti-slip effect heb je een betere grip over je snowboard , terwijl je maar met één been vast zit in je binding.

M safety walk anti-slip tapes zijn in de volgende uitvoeringen beschikbaar. Inzetbaar bij omgevingen met intensief gebruik. Extra zware schuurkorrels voor een optimale grip.


Toepassingsgebieden: lan bos weg en waterbouw op machines, vrachtwagens, tractoren. Ook een snowboard shop je gemakkelijk bij bol. Bij de aanschaf van een snowboard kan je letten op een aantal punten.


Het is belangrijk om rekening te houden met je niveau, ben je een beginnende snowboarder? Ga dan voor een snowboard voor beginners.

Ook het type snowboard is het overwegen waard. Bij maar liefst van alle ongelukken in huis is. Kinderwagens tot Boxkleden. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over snowboard sticker te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze.


Het meest algemene snowboard sticker materiaal is papier. De Dakine Pyramid Studs antislip -pads kunnen tussen de bindingen van een snowboard worden geplakt en zorgen zo voor een stevige stand in de sleeplift. Ze zijn zelfklevend en je kunt de afzonderlijke klinknagels aanbrengen zoals je wilt.


There are lots of places that will mail them right to your doors. Decorate your laptops, water bottles, notebooks and windows. Praxis heeft onder andere een drempelhulp in het assortiment, diverse wandbeugels en anti-slip stickers.


Alles voor jouw veiligheid. Bestel snel en gemakkelijk online! Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp.


But wait, before you strap in, why not spice up your board with some free snowboard stickers. Your snowboard is the bill board of your riding experience. Just like Skateboards, a snowboard is perfect for displaying stickers of your favorite snowboard brands.

They can also be applied to other items besides snowboards. Curious Columbus Non- Slip Bathtub Stickers Pack of Large Sea Creature Decal Treads. Is jou snowboard al wat ouder en is deze ondertussen saai of versleten geworden? Bij Stickermaster hebben wij als alternatief nu de snowboard skin stickers ontwikkeld.


Voor verzamelaar, (oud)werknemer, (oud). De anti-slip stickers van SecuCare zijn ideaal voor de badkamer. Hiermee kunt u veilig in en uit de douche of het bad stappen.


Ook kunnen de anti-slip stickers eenvoudig aangebracht worden op een trap. Snowboard skins bestellen bij Stickermaster. De stickers zijn voorzien van een hoogwaardige, fijne anti-slip structuur, waardoor ze geschikt zijn om met blote voeten te betreden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts