donderdag 24 maart 2016

Koperen wandklok

Alle wandklokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw klokken online. Alle merken voor de laagste prijs. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou.

Het grootste online winkelcentrum. Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Je zocht naar: koperen wandklok !

Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan! Daarom komt Karlsson met de Maxie Copper, de bekende Maxie wandklok , maar dan voorzien van prachtige koperen details.


Met deze designklok geeft u uw interieur eenvoudig een hippe, eigentijdse uitstraling. Deze wandklok is voorzien van een koperen ran koperen. Een klok is meer dan alleen een accessoire dat de tijd aangeeft.


Hang bijvoorbeeld een koperen wandklok aan de muur. Deze geeft een karakteristieke uitstraling aan je woonkamer en is goed te combineren met andere materialen. Deze glazen wandklok van TFA heeft een koperen cijfers en koperen wijzers. De diameter van de klok is ⌀ 30cm. Mooi simpel en toch eigenwijs design.


Een grote wandklok kun je natuurlijk goed in de woonkamer plaatsen, maar heb je al eens aan de slaapkamer gedacht? Zorg er daar voor dat je ’s morgens meteen weet hoe laat het is, terwijl de klok op een sierlijke manier aan de muur hangt. De moderne wandklokken zijn uitgevoerd met een Duits kwaliteitsuurwerk en lopen exact op tijd.

Op de uurwerken wordt daarom ook drie jaar garantie gegeven. Het materiaalgebruik voor onze moderne wandklokken bestaan voornamelijk uit rvs, chroom, glas en trendy houtsoorten. De prijzen van de klokken beginnen al vanaf 3=.


XL Wandklok koper -look cm. Koop hem nu voor euro;2onze wandklok zal een geweldige aanvulling zijn op je kamerinrichting! Strak, modern en met een koperen frame.


Deze metalen wandklok Abel van Sweet Living heeft een koperen kleur. De wandklok heeft authentieke Romeinse cijfers en industriële tandwielen die kunnen draaien. Sweet Living Shop is een klokkenspecialist en daardoor bieden wij een enorme collectie wandklokken.


Denk aan prachtige ronde wandklokken , tot aan wandklokken met cijfers of letters. Unieke wandklok voor aan de muur. Creëer een unieke sfeer in elke kamer met deze klok. Mooie koperen quartz wandklok. Deze koperkleurige wandklok Virginia is onderdeel van de Sweet Living collectie.


De klok is gemaakt van metaal en is voorzien van een glasplaat voor het uurwerk. De authentieke Romeinse cijfers geven de wandklok een vintage uitstraling. Wandklok Hugo is een stijlvolle klok gemaakt van metaal. Koper is dé kleur voor het interieur op dit moment.


De wijzerplaat heeft een houtmotief en grote cijfers en dat geeft deze klok een nostalgische en stoere uitstraling. De traditionele wandklok heeft stalen koperen randen met een gekleurd oppervlak. Hij geeft je muur een elegante touch. AA batterij (niet inbegrepen).


Deze klok bestaat alleen uit twee wijzers. Deze moderne wandklok is daardoor klein, maar de stijl valt enorm op! Ga je liever voor een industriële klok voor bij je vintage interieur, dan zijn er prachtige koperen wandklokken te vinden die hier erg goed bij passen!


Wil je dat de klok daarnaast goed opvalt in huis?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts