donderdag 17 maart 2016

Plakletters wit

Plakletters wit

Vind plakletters kopen als je nu zoekt. Belettering geschikt voor lange termijn toepassingen. Beschikbaar in kleuren. Plakletters bestel je voordelig online op Enveloppenland. Bekijk het grote assortiment.


Plakletters wit

Bestel nu eenvoudig en snel. In deze categorie vind je alle plakletters in de kleur wit. Witte plakletters kun je op alle gladde, vlakke en vetvrije ondergronden aanbrengen, dit kan een deur zijn, een muur maar ook een raam van je huis, pand. Pickup plakletters Assorti Helvetica zijn zelfkleven weerbestendig en zodoende eenvoudig aan te brengen.


Het product is geschikt voor iedere gladde ondergrond en beschikbaar in diverse formaten, kleuren en opdrukken. Letterstickers, ook wel plakletters genoem kun je hier in allerlei kleuren en maten bestellen. Wanneer je op zoek bent naar letterstickers met je eigen tekst of ontwerp ben je hier dus aan het juiste adres.


Ze hechten uitstekend en toch zijn ze goed te verwijderen, zonder vervelende lijmresten achter te laten. Deze zijn beschikbaar in zwart en wit. STICKERS en PLAKLETTERS goedkoop, gemakkelijk en snel bestellen bij PLAKLETTERS. Het assortiment belettering van Praxis bestaat uit zowel plakletters als plakcijfers.


Hiermee kun je eenvoudig dingen aanduiden. Zelfklevende letters of cijfers, weersbestendig. Ideaal voor op het bedrijf,. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Op werkdagen voor 13:besteld de volgende dag in huis!


Wij maken goedkoop alle stickers. Losse plakletters bestellen. We hebben de plakkers in vele soorten en maten die u zelf kunt ontwerpen. Van zwarte tot witte en van groene tot blauwe plakletters.


Pakket verzending (Met track en trace) kost €95. Alle producten worden op aanvraag geproduceer verzending vindt plaats binnen werkdagen na ontvangst van betaling. Je hebt je aankoop dus altijd snel in huis. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. Compleet winkelrekken met plakletters wit en zwart - - - 1mm van pick-up wegens ruime gebrek te koop aangeboden.


Neem hiervoor contact met ons op. Plakcijfers zijn te plakken op deuren, ramen, spiegels, glazen etc etc. Wij doen dit om het gebruik van de website te optimaliseren.


Op zoek naar plakletters ? Wij leveren plakletters uit eigen voorraa dus snel leverbaar - Diverse afmetingen en kleuren - Kijk en bestel op Dijkgraaf. Let op: alle stickers op deze website zijn uitgesneden plakletters. Ze hebben dus geen achtergron eventuele achtergrondkleuren (zwart of wit ) op de website zijn puur indicatief. Uiteraard wordt de sticker wel op een handige drager gelever plakken hoeft dus niet letter voor letter. Je maakt je eigen plakletters heel makkelijk met de handige ontwerptool van Kramer Sticker!


Plakletters wit

De plakletters zijn in vorm uitgesneden zonder een witte of transparante stickerrand. Perfect geschikt voor op boten, auto’s, muren, reclameborden en ramen. In principe kunnen de zelfklevende cijfers overal opgeplakt worden, zolang de ondergrond maar glad en vetvrij is. De nummer stickers zijn ook in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Wil je bijvoorbeeld grote witte plak cijfers kopen?


De hoogte van de sticker is cm. Als je je (bedrijfs)naam duidelijk kenbaar op de brievenbus. Het is mogelijk om de cijferstickers gespiegeld te bestellen zodat deze aan de binnenkant van een raam bevestigd kunnen worden. Ook kunnen de plakletters op verschillende ondergronden worden aangebracht waaronder glas, kunststof, gelakte ondergronden, metalen ondergrond en nog veel meer.


Zolang de ondergrond maar glad is zonder textuur. Gemakkelijk via iDeal of nmalige machtiging en 48-UUR-Service.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts