donderdag 10 maart 2016

Spiegel achterwand keuken

Spiegel achterwand keuken

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland. Vind je spiegel als achterwand voor je keuken toch erg mooi, maar wil je het risico op breuk niet nemen, dan zijn er alternatieven.


Spiegel achterwand keuken

Als je een spiegel wilt toepassen als achterwand dient eerst helder glas gehard te worden waarna dit verzilverd wordt. De transparante keukenachterwanden zijn zeer geschikt om een wand of muur te beschermen tegen vocht, vet en etensresten. De transparante wand kan over de gehele breedte van het aanrecht of bijvoorbeeld alleen onder de afzuigkap geplaatst worden. Het glas wordt op maat gemaakt zodat het perfect in de keuken past. Tijdens inmeten nemen wij dan ook de grote glasmonsters mee waaruit u een keuze kunt maken.


Keuken achterwand - spiegelwand keuken voorbeelden. De achterwand van een keukenblok is vaak gemaakt van stucwerk of betegeld. Spiegel als achterwand keuken. Voor een ruimtelijk effect, kunt u de wand ook voorzien van een spiegel. De spiegelwand geeft zo zicht op de rest van de keuken en heeft een ruimtelijk effect.


Spiegel achterwand keuken

Glazen keuken achterwanden zijn niet alleen mooi maar bieden ook praktische voordelen. Afhankelijk van de afmetingen zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makelijk schoon te maken. Onze glazen achterwanden worden op maat gemaakt, inclusief uitsparingen voor bijvoorbeeld stopcontacten, afzuigkap, keukenkasten of lepelrekken. Je kunt je glazen keuken achterwand precies zo samenstellen als jij dat zelf wilt, in elke gewenste kleur! Zolang de achterwand van je keuken maar redelijk vlak is kunnen we er glas tegenaan plaatsen.


Zelfs over oude tegels heen. Zo werken we in één klap alles netjes weg. Een keukenwand van Glasbestellen. Doordat een glazen ( keuken ) achterwand geen of minder naden heeft blijft er geen vuil in de naden achter, hierdoor hoeft u nooit meer voegjes te schrobben.


Achterwand keuken Amsterdam. Dit project uit onze portfolio betreft een keuken achterwand in een appartement in Amsterdam bestaande uit meerdere delen. Diverse hoeken en uitsparingen voor stopcontacten in het spiegelglas, maakten dit project tot een uitdaging.


Zoek naar achterwanden keukens op de nieuwe KensaQ. Deze vorm van keuken design is een originele en moderne manier om uw keuken achterwand een strak uiterlijk te geven met glas. Een dekkend gekleurde glazen achterwand in hoogglans geeft uw keuken een geheel nieuwe uitstraling met een spiegelend effect.


Deze achterwand is eenvoudig tegen de wand te bevestigen met montagekit. De kit of voormalige achterwand zult u niet door het glas heen kunnen zien. Daarnaast biedt het meerdere voordelen waaronder duurzaamheid en het schoonhouden van de achterwand. In de keuken wordt er veel gekookt en vetvlekken, vuil en water komt vaak tegen de wanden aan.


Kunststof wandpanelen zijn niet alleen geschikt voor in de keuken , doe meer inspiratie op door ons blog over de mogelijkheden van kunststof wandpanelen te lezen. Let op: We raden aan om uit voorzorg een hittebestendige plaat achter de kookplaat te plaatsen om uw kunststof keuken achterwand tegen extreme hitte te beschermen. Toepassingen voor in huis.


Van een glazen achterwand in je keuken tot een transformatie van je badkamer en een make-over van je interieur: bij ons ben je aan het. Wanneer u een nieuwe keuken koopt, dan is het verstandig om rekening te houden met de achterwand van uw keuken. De achterwand - ook wel keukenwand of backsplash genoemd - is bepalend voor het uiteindelijke aanzicht van de keuken. Decennia geleden was het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand.


Voor veel mensen is het belangrijk dat de keuken een echte eyecatcher is en daarom nemen deze mensen vaak geen genoegen met een doorsnee keuken. Glazen achterwand op maat bestellen voor de keuken kan bij GlasBoertje ! Voor zover deze überhaupt bestaat natuurlijk. Het meest voorkomen glas als spatscherm in de keuken is helder glas en matglas. Een glazen keuken achterwand is zo’n ware eyecatcher in een keuken.


Echter is dit glas lastig met een lijm te monteren, omdat de lijm door het glas zichtbaar is. Tevens dient er bij matglas een kleine ruimte tussen muur en glas te zijn, anders komt het matte effect niet naar voren. De keuken is door de vorige bewoner geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts