vrijdag 25 maart 2016

Groothandel landelijke meubels

Laat je inspireren door Home24! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak.


Bezoek Goossens Wonen en Slapen en laat je inspireren door de unieke Goossens collectie. Haal vandaag nog die landelijke meubels in huis.

Voeg Karakter Toe In Huis Met Onze Stijlvolle Meubels. Design, Direct Van De Makers. Puur, tijdloos en doorleefd. Groothandel in meubels en decoratie voor het in- en exterieur? Door het combineren van landelijke meubels , meubels met tekenen van de tijd en sobere accessoires, hebben wij elke keer wat nieuws te bieden.


Hans en Janke Snijder brengen nu door eigen import uit India een collectie meubelen , verlichting en woon-accessoires onder de naam Artisan Home. Onze collectie in landelijke en industriele stijl zijn veelal door vaklieden met de hand gemaakt. TendenZ is een meubelzaak met een prachtig aanbod dat aansluit op de huidige trends. In ons aanbod vind je werkelijk van alles. Van luxe leren banken tot eiken kasteeltafels en van moderne woningkasten en winkelkasten tot landelijk gespoten klepbanken (klepbank.nl).


Vind de beste selectie groothandel landelijke meubels fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit groothandel landelijke meubels voor de dutch. Decoratie meubelen bestellen. Als u graag decoratie meubelen wilt bestellen dan kunt u dat eenvoudig doen bij Wiljan. Maak online een account aan of als u al klant bent. Onze groothandel woondecoratie bevindt zich in Drachten.


Welkom bij Haros Meubelen.

Ons bedrijf is al meer dan jaar een toonaangevende zitmeubelen fabrikant en groothandel van banken- bankstellen- fauteuils- hoekbanken- eetkamerstoelen en hockers. Wij zijn gespecialiseerd in het “LUXE” zitten, van modern tot romantisch, en van eigentijds tot klassiek. Uiteraard zijn er onze conceptstores en verdelers waar onze collecties live te bekijken zijn. Het Inboedelhuis in Waddinxveen is een groothandel in antieke kasten en bedden met een groot assortiment. We personaliseren de meubels naar uw wens.


Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Shop direct landelijke meubels online. Beslist de laagste prijzen. Op naar woonwarenhuis OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Apple House Furniture - landelijke meubelen Als groothandel in landelijke meubelen leveren wij sinds vele jaren massief grenenhouten meubelen aan de detailhandel. Daarnaast bieden wij aan particulieren onze landelijke zelfbouwkeukens aan tegen bodemprijzen. Industriële meubels , waaronder vintage meubels , beschikbaar bij de groothandel.


De ruime winkel van ADC Guntlisbergen valt zeker onder het begrip groothandel. Met ons ruime assortiment aan meubelstukken en accessoires is er voor ieder wat wils. De mooiste meubelcollectie bestaande uit: bankstellen, hoekbanken, stoelen, tafels en eiken meubels in een stoere landelijke en industriële stijl. In landelijke meubels zie je het teken der tijd terug” Aangezien wij landelijke meubels aanbieden van oud hout met tekenen van de tij maakt dit ons aanbod uniek. Voor een bloemisterij, tuincentrum, cadeau-, woonwinkel et cetera bieden wij u een ruim assortiment groothandel woondecoratie artikelen.


Neem gerust een kijkje in onze webshop, u kunt alles heel eenvoudig online bestellen. Kom eens langs in onze showroom om het uitgebreide aanbod meubelen te bekijken en laat u verrassen door de nieuwste trends en unieke materialen. Maak hiervoor online een account aan.


In de voorbije jaar is ADC Guntlisbergen uitgegroeid tot een groothandel op het gebied van unieke meubels uit verschillende landen ter wereld. Chinees antiek is niet enkel mooi om naar te kijken, maar kan ook volledig worden geintegreerd en gebruikt zoals elk ander meubelstuk in huis. Wij restaureren oude meubels , maar geven mooie stukken oud hout ook een nieuw leven als tafel, bank of kast door combinaties met gietijzeren onderstellen. Een sfeervolle, stoere en landelijke uitstraling in je woning? Voor velen een droom die onbereikbaar is!


Bij Neys Lifestyle ben je aan het juiste adres om deze droom te verwezenlijken. Ben je op zoek naar spiegels, verlichting, kransen, plaids of rieten woonaccessoires?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts