maandag 28 maart 2016

Arco slim tafel outlet

Dé Arco webshop van Nederland. Op zoek naar een Arco Slim Tafel? Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Boek uw Hotel in Arco online. Reserveer online, laagste prijzen.

Koop nu heel voordelig een nieuwe tafel. Jij bepaalt hoe je betaalt! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Arco is het meeste bekend om haar tafels.


In de Arco outlet vind je showroomodellen, B-keuze (meubels met een klein foutje) en vintage meubels. De Arco Slim eetkamertafel is een zeer minimalistisch design. Zoals zijn naam al zegt is de tafel super slank, maar door zijn innovatieve constructie toch erg stevig en stabiel.

De Slim past door zijn voorkomen dan ook in vrijwel elk interieur. Het blad is uitgevoerd in Beiken duramas N-lak. De poten zijn uitgevoerd in Aeiken fineer. Aangeboden nieuwe Arco Slim tafel.


Opgekocht uit overtollige voorraad. Prachtige minimalistische tafel. De tafel is uitgevoerd in eiken black, P-lak. Vergelijkbare zoekopdrachten voor arco slim tafel outlet.


Info over arco slim tafel outlet. Resultaten van zoekmachines! Arco staat vooral bekend om haar prachtige tafels , eettafels, bijzettafels en salontafels waarvan de Slim Table van Bertjan Pot een goed voorbeeld is.


De Slim tafel van Arco bestaat jaar en dit vieren we met een speciale jubileumpromotie! Lees meer over de Slim tafel en vind een dealer in de buurt. Serieus vakmanschap met ruimte voor nuchterheid en verassing zijn typerend voor Arco.


Liefhebber van Arco producten? Graag maken wij voor u een offerte voor u.

Groote Arco meubelen collectie. Bert Plantagie Stoel tot goedkoper. De bijzondere Arco Slim tafel fineer 210xis hier een uitstekend voorbeeld van!


Arco setprijs tafel Slim , eetbank Slim Bench en eetstoel Close 2. Bij Van Waay Interieurs bieden we u altijd 1 maatwerk,. Ben je op zoek naar een tafel waar je kunt eten, vergaderen, feestvieren, werken of gewoon praten? Bij Arco wordt de tafel gezien als het middelpunt van je bezigheden en dat zie je terug in het krachtige en verfijnde design. De diepte is altijd centimeter en de hoogte is centimeter. De Slim serie is het beste te omschrijven als oprecht en puur, volgens de designer Bertjan Pot.


Alle materialen zijn zo eerlijk mogelijk verwerkt in het design. Bovendien is het minimalistische design een lust voor het oog. Korting omdat het een showroommodel betreft. Een tafel is niet alleen een meubel, het is ook een centrale plek.


Arco wil dan ook voor al deze momenten een innovatieve en passende design tafel maken. Enkele populaire tafels zijn bijvoorbeeld de Arco Slim , Arco Essenza en de Arco Base.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts