vrijdag 18 maart 2016

Spiegel op maat goedkoop

Groot assortiment spiegels op maat. Wij helpen je met de juiste keuze. Kies eenvoudig de juiste beglazing. Dubbel glas van hoge kwaliteit. Eenvoudig op maat te bestellen.


Triple HR Glas van hoge kwaliteit.

Koop nu heel voordelig een nieuwe spiegel. Jij bepaalt hoe je betaalt! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Alle merken spiegels op maat.


Bestel eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. We hebben geen standaard maten spiegels in ons assortiment.

U kunt hier uw eigen spiegel samenstellen, welke wij op elke gewenste maat leveren, en dit ook nog eens tegen discount prijzen. Voordelen spiegels op maat. Onze spiegels hebben een ongeëvenaarde weerstand tegen.


Op zoek naar een spiegel op maat ? Als u op zoek bent naar goedkope spiegels dan zit u goed bij onze webshop. Wij bieden goedkope spiegels aan in alle soorten en maten. Naast standaardmaten hebben wij ook spiegels op maat. Er is keuze genoeg als u een goedkope spiegel zoekt. Goedkope badkamerspiegels.


Een spiegel in huis is leuk als accessoires. Maar in uw badkamer is een. Ook schoonmaakproducten krijgen geen grip op de kwaliteit van het glas. Misschien heeft u het weleens meegemaakt dat spiegels na verloop van tijd pitten krijgen of dat er een waas op de spiegel achterblijft.


Omdat de metaallaag volledig vlak is gaat deze spiegelen. Badkamerspiegel of spiegelwand. Ook kunt u kiezen voor diverse typen randafwerkingen.


Wenst u spiegel op maat in een andere vorm dan kunt u dit altijd per mail aangeven. De spiegels worden standaard vierkant of rechthoekig geleverd.

Wij maken alle spiegels volledig op maat. Bij de afmetingen bepaal je zelf het model en de afmetingen. Ongeacht of het nu om een kleine of grote spiegel gaat of om een vierkante of ronde spiegel. In uw gewenste vorm, ronde spiegel met optioneel een gat voor het stopconctact of kraan. Optioneel een zandgestraald patroon voor ledverlichting achter de spiegel.


De levertijd is 5-werkdagen - polygeslepen kan langer duren of facet geslepen randen duurt minimaal werkdagen. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Verfraaien van uw huis met spiegels. Ruim assortiment online bestellen!


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Ook spiegels op maat en verschillende vormen spiegels. Speciale locaties zijn geen probleem. J-Mirror ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige op maat gemaakte spiegels. Onze specialisatie is het maken van unieke decoratieve LED spiegels.


Bij klassieke LED spiegels zullen de individuele LED-lampjes zichtbaar zijn, echter onze innovatieve LED technologie zorgt voor een uniform verlicht oppervlak. Ook leveren wij de bijbehorende ophangmaterialen. Je wordt geadviseerd tijdens het samenstellen van je spiegel op maat. Je kan verschillende modellen kiezen, gewenste afmetingen invoeren en verschillende soorten en dikte spiegels kiezen.


Spiegel op maat online kopen! Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Stuur uw situatietekening mee en u ontvangt binnen maximaal uur een offerte op maat.


Klik op de onderstaande button voor goedkope badkamerspiegel op maat. Ook deze spiegels kun je op maat bestellen in een dikte van of mm. Volledig assortiment glasbenodigdheden. Naast spiegels kun je bij ons ook diversen glasbenodigdheden bestellen om o. Zowel ronde als rechthoekige spiegels.


Direct prijs en binnen werkdagen thuisbezorgd. In slechts een paar stappen stelt u eenvoudig uw maatspiegel geheel naar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts