maandag 21 maart 2016

Zilveren fotolijstjes

Gratis verzending boven 39€. Uw Product is Altijd op Voorraad! Alle merken zilveren fotolijstjes. Mooi rechthoekig fotolijstje afgezet met een kruismotief en een wit velours achterwand.


Een fotolijst eenvoudig in alle maten online en snel besteld.

De lijstjes zijn dubbelzijdig. De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is. Bekijk alles met zilveren fotolijstjes ! Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Wij hebben zowel kleine als grote zilveren fotolijsten in de afmetingen: 13x18cm, 21x30cm (A4), 30x40cm, 40x50cm, 50x50cm, 50x70cm en tot slot 70x100cm. De collectie zilveren fotolijsten is veelzijdig bij de Bijenkorf. Zilveren fotolijsten bij de Bijenkorf.


Presenteer foto’s van dierbaren of herinneringen in een mooie zilver fotolijstje.

Het kunststof fotolijstje belooft vergelijkbare voordelen als de aluminium fotolijst. Echter, met het verschil in gewicht. Omdat plastic lichter is dan aluminium en toch zeer stabiel is, vooral bij grote formaten, is de kunststof fotolijst een zeer goede en populaire optie.


Lijst je dierbare herinneringen in. Alle kleuren hebben een matte of zijdeglans afwerking, tenzij apart vermeld wordt dat het om hoogglans of metallic fotolijstjes gaat. Zo zijn er ook zilveren multi fotolijsten, denk hierbij aan de verzilverde fotolijst van Amadeo. Fotolijstjes van verschillende materialen. Deze is beschikbaar in twee- en drieluik variant.


Door in het linker menu een maat te kiezen, zie je direct welke fotolijsten beschikbaar zijn in die maat. Uiteraard hebben we ook zilveren fotolijsten in vierkante formaten. U brengt een persoonlijke sfeer aan en creëert meer huiselijkheid. Onze prachtige zilveren fotolijsten zijn perfect te combineren met illustraties, modeposters, quotes en typografische posters.


Wilt u één foto net even wat meer aandacht geven? Zo’n hoekje verhoogt het familiegevoel en heeft vaak hoge emotionele waarde. Deze fotolijst mag niet ontbreken op de kinderkamer van de kleine dierenvriend.


Charmmy Kitty zou het leuk vinden als je in dit lijstje je mooiste foto plaatst.

Bij ons vind je fotolijstjes in veel verschillende vormen en formaten. Het is extra leuk om meerdere lijsten samen met spiegels aan een wand te combineren, ofwel strak ofwel speels. Geef jouw mooiste herinnering extra aandacht door deze in een grote fotolijst te plaatsen. Door de grote vraag naar zilveren fotolijsten hebben wij ervoor gekozen om hier meer mee te doen, daarom bieden wij een grote collectie zilveren fotolijsten aan. Waar het fotolijstje voor wordt gebruikt en waar het komt te staan, zijn factoren waardoor je wellicht een specifiek materiaal zou willen voor je nieuwe fotolijst.


Bestel eenvoudig en snel op beslist. Alles direct uit voorraad leverbaar met gratis verzending. Als een sieraad fungeren Sterling zilveren fotolijstjes.


Schattige exclusieve lijstjes om op prominente plaatsen neer te zetten. Ook zijn deze zilveren modellen bij uitstek geschikt om cadeau te geven. Bent u op zoek naar een bijzonder fotolijstje ? Naast een mooi aanbod van trouwringen, horloge, sieraden en heel veel andere mooie producten en geschenken biedt Juwelier Van Dam daarnaast nu ook zilveren fotolijstjes aan.


Net zoals de fotolijsten zijn ook de passe-partouts verkrijgbaar in verschillende soorten. Hierbij mag u denken aan verschillende formaten zodat u voor ieder fotolijstje een geschikte passe-partout hebt maar ook aan verschillende kleuren, zodat ook de passe-partout helemaal aansluit bij uw foto en bijbehorende fotolijst. Laat een oude theedoek enige tijd liggen in ruim lauw water waarin een pondje gemalen wit krijt is opgelost. Als het krijt in de theedoek is getrokken de doek ophangen om te drogen.


Maak het zwart geworden zilver een beetje vochtig met lauw water en wrijf er met de theedoek over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts