dinsdag 22 maart 2016

Screens voor overkapping

Bespaar tot wel via kiesproduct. Aan de bovenkant is deze kunststof geleider voorzien van een inlooptrechter om een soepele geleiding van het doek te waarborgen. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Een terrasoverkapping met screens tovert u in een paar seconden om tot een buitenverblijf. Dat is een kwestie van de screens laten zakken, en u bent rondom beschermd tegen zon, wind en regen.


Ideaal ook voor vrijstaande overkappingen.

Hoe verder de screens zakken, hoe meer u zich beschut voelt. Zipscreens voor overkappingen. Deze screen weert zonnewarmte op effectieve wijze en biedt visueel comfort door het toelaten van diffuus licht, zonder het zicht naar buiten te blokkeren.


De screen , ook wel vlak hangende zonwering genoem werd aanvankelijk ontworpen voor zakelijke projecten als kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen. Maar al spoedig werd de screen ook met succes toegepast bij woningen. Dat komt ongetwijfeld voor een deel door de relatief lage prijs en de hoge effectiviteit.


Handleiding voor montage van screens op de muur. U heeft bij het meten bepaald hoe u de screens wilt gaan monteren.

Dit kan zowel op de muur, op het kozijn alsmede tussen de muur zijn. Bekijk hieronder de handleiding voor de verschillende manieren van monteren. Gelukkig bestaan er screens voor overkappingen. Deze zonwering screens creëren schaduw onder uw overkapping en zorgen ervoor dat u buiten kunt zitten zonder dat u last heeft van de zon.


Voordelen van zonwering screens Licht doorlaten. Een zonwering screen doet wat zijn naam zegt: zon weren. Nederland en België op maat gemaakte A-kwaliteit screens tegen zeer betaalbare prijzen (tot wel onder de verkoopadviesprijzen). Omdat onze zonwering rechtstreeks uit de fabriek geleverd wordt, kunnen wij de prijzen laag houden en bovendien zorgen voor een snelle levering.


Met de Veranda Wand Screen regelt u de temperatuur en lichtval in uw veranda, serre of terrasoverkapping. Tevens kunt de Wand Screen gebruiken op dagen dat de zon juist niet schijnt en u buiten wilt zitten met slecht weer. Voor scholen en bedrijven is er een speciaal doek wat een doorlaatbaarheid heeft van.


Dit maakt het screen uitermate geschikt om hinderlijke schittering te voorkomen bij gebruik van digiborden of computer schermen. Windvaste screens zorgen ook voor energiebesparing. Onze veranda screens voorzien uw overkapping in een handomdraai van meer beschutting, dankzij de handige ritssluitingen waarmee u uw veranda volledig kunt afsluiten. Hierdoor kunt u genieten van zowel een open overkapping , als van een afgesloten overdekking voor als het mooie weer plotseling omslaat. De screen prijzen zijn afhankelijk van de gebruikte materiaaldikte en het soort screen doek.


Voor prijzen van de rits screen maakt u uit onderstaande screens een selectie. Ook kunt u de meerprijs van het screen berekenen waarna u een offerte kunt printen of het screen direct online bestelt.

Door een relatief kleine omkasting die in diverse vormen leverbaar is, heeft het screen een strakke en compacte uitstraling. Door toepassing van glasvezeldoek wordt de zonne-energie gefilter terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Perfect voor huis en kantoor. Ingebouwde) screens voor overkappingen en veranda’s!


Wilt u dat uw overkapping op bijvoorbeeld wat koelere avonden of dagen of bij wat meer wind gesloten kan. Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres! Waarom wachten op het ideale weer als een terrasoverkapping dit mogelijk maakt?


De beschutting van deze overkapping biedt bescherming tegen zowel de zon en slecht weer, waardoor u meer uren buiten kunt blijven zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts