maandag 28 maart 2016

Praxis rolgordijnen op maat

Op maat gemaakte rolgordijnen. Zeer goede kwaliteit - Lage prijs! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Goedkoper Dan In De Winkel. Boek het OP, Chaweng Beach.


Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige rolgordijnen aanbieding.

Houd ook onze actiepagina goed in de gaten om je rolgordijnen goedkoop te scoren! Praxis heeft rolgordijnen in verschillende maten, stijlen en kleuren, bijvoorbeeld rolgordijnen in het zwart, wit of met een leuke print. Nieuw bij Praxis is het ontwerpen en samenstellen van een rolgordijn die perfect aan jouw eisen voldoet.


Niet alleen qua afmetingen, maar ook de eigenschappen en bedrukking! Tijdens het samenstellen van je rolgordijn zie je direct het eindresultaat en verschillende dessins uitproberen op zoek naar je perfecte unieke rolgordijn. Door te klikken op de aanmeldknop ga je akkoord met de privacy. Bent u op zoek naar een standaard maat rolgordijn dan voldoen de rolgordijnen van de Praxis prima.


Zoekt u echter maatwerk, dan zijn wij het voordelige alternatief voor de woonwinkels.

Bij ons vindt u dan ook geen standaard maten. Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan rolgordijnen , van verduisterende rolgordijnen tot lichtdoorlatende rolgordijnen. Bedenk eerst of je een rolgordijn in standaard maat wil, of een rolgordijn op maat. De keuze voor standaard maten of op maat hangt vooral af van je budget, hoeveel tijd je hebt, en hoe handig je bent. Wij kunnen onze rolgordijnen extra goedkoop houden, omdat wij leveren uit eigen fabriek en geen fysieke winkels hebben.


Naast (duo) rolgordijnen in standaardmaten, bieden we ook een zeer uitgebreide collectie op maat gemaakte (duo) rolgordijnen aan. Ook dakraamrolgordijnen op maat maken we voordelig op maat. Natuurlijk altijd voor de laagste prijs.


CanDo Doe-Het-Zelf Shutter Een shutter die je eenvoudig zelf op maat kunt maken en monteren. De schutter wordt op maat geleverd. Deze shutters kunnen, tegen meerprijs, worden ingemeten en gemonteerd. Bij Praxis kun je niet alleen de kaarsrechte rails kopen, maar ook verschillende gordijnbochten om je raambekleding precies op te hangen zoals jij wilt.


Heb je kant en klare overgordijnen op het oog? Vaak zijn dat ringgordijnen of lussengordijnen. Je hangt ze aan een van de vele gordijnroedes die we voor je hebben.


Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Grootste en voordeligste aanbod van rolgordijnen op maat.

Bereken hier snel uw prijs en vraag direct gratis kleurstalen aan! Op zoek naar een rolgordijn op maat ? Er is keuze uit lichtdoorlatende en verduisterende stoffen, kunststof en metalen ketting en zelfs met elektrische bediening. De rolgordijnen zijn van een prima kwaliteit. De Solano collectie bieden wij aan voor zeer betaalbare prijzen. De transparante rolgordijnen filteren het licht en zorgen dat er nog zicht naar buiten is.


Wenst u eerder een print in uw rolgordijn kijk dan zeker eens naar onze decoratieve stoffen. Al onze rolgordijnen worden op maat gemaakt volledig volgens uw wensen. U kan op onze webshop gratis stalen aanvragen van alle rolgordijnstoffen. Of maak van het rolgordijn een blikvanger in uw interieur door te kiezen voor een opvallende contrastkleur.


Dankzij de gratis kleurstalen kunt u uw favoriete kleuren en stoffen rustig thuis bekijken voor u een rolgordijn op maat bestelt. Doordat het Fantazia rolgordijn uw raam naadloos afsluit. Met onze rolgordijnen op maat of verduisterende rolgordijnen op maat krijg je precies het rolgordijn dat je wilt. Zo ben je verzekerd van een rolgordijn dat helemaal aansluit op je wensen. Rolgordijnen met zijgeleiding: verduistering.


Met de uitgebreide collectie raamdecoratie van KARWEI heb je altijd wat moois in huis. Raamdecoratie is niet alleen decoratief, maar ook praktisch. Je regelt eenvoudig de lichtinval en de gewenste privacy.


Voor ieder raam en iedere ruimte biedt KARWEI een prachtige oplossing, altijd op maat gemaakt. Ze zijn eenvoudig te monteren en de stof sluit goed op het raam aan. Hierdoor is een verduisterend rolgordijn op een slaapkamer op zolder een logische keuze.


Houd er echter wel rekening mee dat de rolgordijnen op maat van HEMA niet bevestigd kunnen worden op dakraamkozijnen van kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts