maandag 13 mei 2019

Umbra fotolijsten

Umbra fotolijsten

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Acaza, thuis in muurdecoratie. Gratis verzending vanaf €50!


Umbra fotolijsten

Heeft u een vraag over een van onze producten? De fotolijsten zijn niet alleen in een mooi jasje gegoten, ze zijn ook functioneel. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


De lijst kan zowel in de breedte als in de hoogte opgehangen worden. Je kunt bij deze producten denken aan stoelen, sieraden, kapstokken en uiteraard fotolijsten. Een mooi merk met nog mooiere producten! U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan onze showroom te Bleskensgraaf, centraal gelegen in de Alblasserwaard.


Umbra fotolijsten

Kies uit producten vanaf € 106. Grote collectie fotolijsten vind je hier! Specialistisch advies nodig? Je kunt de foto tussen twee glasplaatjes klemmen, die in een metalen frame bevestigd zijn.


Op die manier krijgt jouw foto een glazen passepartout, waardoor het zwevende effect ontstaat. Het frame is aan de ene kant breder en aan de andere kant smaller. De houten fotolijst is in een zwarte, metalen beugel bevestig zodat hij alle kanten op kan draaien. Je kunt de lijst horizontaal en verticaal neerzetten en je kunt ook kiezen of je hem schuin of rechtop plaatst. Het fotolijstje heeft een formaat van 2bij 1centimeter.


Umbra fotolijsten

Eén van de eerste producten van het merk was namelijk een decoratief schaduwzeil. Als u deze foto dan ook nog een leuke plek wilt geven in de vorm van een prachtige fotolijst , fotohouder, collage, fotoboom of fotodisplay. Een collectie boordevol met originele, unieke, creatieve en stijlvolle fotolijsten waarin uw favoriete foto’s goed tot hun recht komen. Umbra aan het juiste adres. Fotolijsten tegen de laagste prijzen.


Nu tijdens SALE korting tot. Frank heeft het grootste aanbod fotolijstjes voor jou! Doordat de lijst zestien evengrote vakjes heeft kun je op een nette, maar tegelijkertijd speelse manier je eigen collage maken.


In elk vakje past een foto van 1bij 1centimeter. Je kunt kiezen voor een fotolijst waar je een enkele foto in stopt of voor een fotohouder of fotocollage. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je fotolijst goed in je interieur past. Probeer daarom vooral eens te filteren op je favoriete woonstijl en sla je slag tussen de modern klassieke, landelijke of industriële fotolijsten. Met een drieluik fotolijst kun je deze herinneringen af en toe nog eens herbeleven.


Vergelijk stuks online bij webshops. Zo heeft het merk collage fotolijsten in verschillende vormen, fotohouders en fotokoorden, verzamelingen grafische fotolijsten genaamd ‘prisma’ en ‘matrix’, fotobomen en bijzondere fotodisplays waarin foto’s geschoven kunnen worden. Want het zijn de details die het verschil maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts