vrijdag 10 mei 2019

Van der heijden meubelen openingstijden

Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Bekijk online de mooiste lampen ! Hier staat relaxen voorop. Onze vakmensen helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bestel eenvoudig, snel en veilig op deBijenkorf. Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland.


Dé webshop voor topmerken. Korting op Vans Collectie. U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. Woonboulevard Wijchen: locaties met 45. Meubels open van maandag tot zondag.


Kom naar de leukste woonboulevard van Nederland en en laat je inspireren. Ontdek ons breed aanbod aan wooninrichting, meubels, keukens en badkamers. Op het terrein komen mogelijk zestien woningen. In het aanbod antiek van Van Der Heijden Antiquairs vindt u onder meer ook meubelen , klokken, grafiek, tin en glaswerk. Bent u nog op zoek naar een antieke Engelse klok?


Houd dan regelmatig de collectie van Van Der Heijden Antiquairs in de gaten. Van ontwerp tot aan de levering en installatie, Co van der Horst maakt er werk van. Van design meubelen en interieurinnovaties gaat ons hart sneller kloppen. We vernieuwen de winkels continu met de nieuwste trends en designs.


We bezoeken internationale beurzen en ontwerpers en delen onze inzichten graag met u. Oss, Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt. Als zoon van een NS-stoffeerder – inderdaad die van de treinen – is het stofferen van meubels met de spreekwoordelijke paplepel bij Diëgo ingegoten. Onze adviseurs geven u graag een persoonlijk advies op. Indien de reguliere openingstijden u niet schikken is het op afspraak mogelijk om buiten deze tijden een bezoek aan ons te brengen.


Neemt u ook hiertoe even contact met ons. Tot ziens bij Van Der Heijden Antiquairs! Bij elke aankoop boven de €2- een voucher cadeau, voor een fantastisch dagje uit! Shop Vans tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


Af en toe weer eens wat anders is erg inspirerend. Van der Heijden meubelen : Ideeën genoeg in onze winkels. Vrijdagavond koopavond tot 19. Hyundai-dealer voor de regio Volkel en wijde omgeving. Kom gerust eens langs in onze ruime showroom.


Laat u verrassen door het originele en eigentijdse woonassortiment. Wij hopen u via deze website een indruk te kunnen geven van ons assortiment verlichting, waarvan een groot gedeelte in onze eigen werkplaats wordt vervaardigd. Wij vervaardigen lampen met hoogwaardige materialen zoals koper, zink en cortenstaal.


Welkom bij van der Heijden. Allemaal om uw interieur echt helemaal op te frissen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts