donderdag 23 mei 2019

Kaarsen horeca

Kies uit 1producten vanaf € 95. De eerste Nederlandse kaarsen webshop speciaal voor restaurants. Hier wordt wekelijks een scherpe nieuwe aanbieding op geplaatst.


Dit kan een bekend product zijn, maar ook iets heel nieuws. Voor kleinere bestellingen en om minder grote horecagelegenheden tegemoet te komen is het mogelijk al vanaf één verpakking te bestellen, zonder account of registratie. En nog altijd verkopen wij de meeste kaarsen aan horeca bedrijven.

Bolsius kaarsen horeca kaarsen groothandel. In vele restaurants en cafe’s zorgen onze kaarsen voor een gastvrije sfeer. Binnen én buiten op het terras. Het horeca assortiment van Kaarsengroothandel is zeer omvangrijk. Elke kaars is op traditionele wijze gegoten.


De stijlvolle uitstraling van gotische kaarsen is en blijft uniek. Gotische kaarsen hebben allure en ze staan symbool voor verfijning en romantiek. Ze zijn een sieraad op iedere tafel.

Profiteer van uitstekende bestelvoorwaarden. Wanneer u kaarsen bestelt via onze groothandel, ontvangt u daarbij altijd de allerbeste service. Zo bezorgen we de kaarsen door heel Nederland en België op het door u gewenste adres.


Bestelt u voor meer dan €10-, dan is de verzending gratis. Tevens heb je de mogelijkheid om op rekening te betalen. En wat heel belangrijk is dat er geen verplichting is tot grote afnamen. Stuk voor stuk A-merken die staan voor kwaliteit. U bent dus altijd verzekerd van hoogwaardige producten afgestemd op gebruik in de horeca.


Inmiddels is shoppen op internet gemeengoe maar met de Kaarsenvoordehoreca webshop waren we de eerste kaarsen leverancier waar online kaarsen kopen mogelijk werd. Deze jarenlange ervaring en onze kennis van kaarsen komen nu samen op deze website. De beste kwaliteit oplaadbare LED kaarsen voor in de horeca of thuis. Horeca kaarsen online bestellen.


Zeer fraai licht in combinatie met kwaliteit en gebruiksgemak. Gebruik je thuis veel rustiekkaarsen, dan is het verstandig om ook gebruik te maken van onderstaande voordeelverpakkingen. Alle sfeerproducten zijn geprijsd inclusief btw. Onze horeca kaarsen zijn van excellente kwaliteit en zijn ideaal voor het MKB.


Ons assortiment bestaat uit vele soorten en maten kaarsen.

Low Boy: De klassieker in de horeca ! Met zijn sierlijke bolvorm is hij een absolute klassieker in de horeca. Hij is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, van Amber tot Wit en van Blauw tot Lime Groen. Creëer sfeer met deze kaars in een vrolijk lowboy glas.


Voor als je graag buiten zit, of om om een sfeervol plekje te creëren. Deze kaars is uitstekend te gebruiken in de horeca. Met deze kaars in lowboy glas geniet lang van gezellig kaarslicht.


De kaars is niet alleen sfeervol, het is ook nog eens een decoratieve toevoeging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts