dinsdag 28 mei 2019

Teema iittala aanbieding

Teema iittala aanbieding

Gratis verzending vanaf € 5-. Bekijk de nieuwe collectie van Iittala online bij de Bijenkorf. Webshop voor Iittala Teema - duizenden tevreden klanten. Persoonlijke klantenservice.


Teema iittala aanbieding

Fantastische aanbiedingen. Bestel Iittala Teema bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 115. Bekijk nu de voordelige Iittala Aanbieding en Sale artikelen van Scandinavisch Kado met flinke kortingen! Deze komen in alle borden, schalen en bekers uit deze collectie terug.


Bij elke keuze voor een andere kleur of textuur lijkt het resultaat weer anders. De Iittala Teema collectie heeft niet alleen een bijzonder design, maar is ook functioneel. Teema werd ontworpen door één van Iittala ’s meest iconische designhelden Kaj Franck. Het is een veelzijdige collectie met vormen, formaten en kleuren die eindeloos gecombineerd kunnen worden.


Teema iittala aanbieding

Elk Teema deel is het bewijs van essentieel Scandinavisch design en gebaseerd op drie basisvormen: cirkel, vierkant en rechthoek. Gebaseerd op eenvoudige basisvormen heeft het een plek gevonden in veel huishoudens. Initieel was de Iittala fabriek een producent van glaswerk. De oprichter van de fabriek was een moeilijk man om mee samen te werken en uiteindelijk is hij uit het bedrijf gezet.


Dit is hoe de Teema collectie van het Finse designermerk Iittala in het kort omschreven kan worden. Alle producten uit deze collectie zijn zowel functioneel als duurzaam ontwikkeld. Koop en verkoop iittala teema eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Sindsdien produceert het merk tijdloze designobjecten, die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren.


Teema iittala aanbieding

U kunt de Teema borden gebruiken bij het bereiden van de maaltij zelfs in de oven. Specialistisch advies nodig? Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel.


Teema servies is ook geschikt om eten te serveren, te bewaren en zelfs in te vriezen. Alle woonaccessoires vind je op beslist. De laatste Iittala stukken. Ruim assortiment online bestellen! Als u zich registreert, kunt u profiteren van onze exclusieve aanbiedingen , alle nieuw binnengekomen producten zien, inspiratie opdoen en tips krijgen om de tafel te dekken.


Er is geen verplichting en u kunt altijd uw abonnement stopzetten. Iittala Teema ontbijtbord wit Ontdek verschillende combineermogelijkheden met de populaire collectie genaamd Teema van het Finse merk Iittala. Deze prachtige moderne collectie is zowel duurzaam als functioneel ontwikkel waardoor het servies lang mee gaat.


Tip: Iittala ’s Teema is het hart van de Iittala collectie en vormt de ideale basis voor combinaties met andere Iittala serviezen zoals Origo, Taika en Sarjaton. Diverse Teema items zijn ook verkrijgbaar in accentkleuren, donkerblauw, turquoise, celadon en parelgrijs. Beker met oor, Diep bor Dinerbor Gebaksbordje, Koffiekop, Melkkannetje, Ontbijtbor Schaal, Schoteltje, Servies set of Thee- en koffiepot van iittala. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment Iittala Teema.


Ontwerper Kaj Franck besteedde veel tijd aan het reduceren van al het overtollige, net zolang tot alleen het essentiele was overgebleven. De Bijenkorf biedt een ruim assortiment aan serviezen van het geliefde Finse woonmerk Iittala. Van Iittala borden tot aan complete Iittala serviesseries. Iittala staat voor tijdloos design en maakt al vele jaren onderdeel uit van onze collectie.


De ontwerpen kenmerken zich door eenvoud en. Tijdelijk extra voordelig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts