dinsdag 28 mei 2019

Opleiding imago stylist

Volg de Opleiding Imago Stylist waar en wanneer je maar wilt. Lesgeld terug als je niet slaagt. Gratis cadeau bij inschrijving. Vind imago opleiding het nu op Kensaq.


Bekijk nu de mooiste styling.

Voor dat ene momentje voor jezelf. Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Als imago stylist (e) adviseer je klanten als de beste over stijl, kleding en uiterlijk. Ook zorg je ervoor dat zij goed voor de dag komen.


Tijdens de cursus Imago Stylist (e) leer je meer over ondernemerschap, hoe je geld verdient met wat je leuk vindt én ontdek je waar je goed in bent. Het vak van imago stylist (e) is. Om persoonlijke of professionele redenen laten mensen zich steeds vaker adviseren in kleding, kleuren en vormen die bij hen passen.


U leert in deze opleiding zowel de theorie als de praktijk van dit boeiende vak.

Opleidingen Imago Styling volg je bij Image Masters Image Consultant of Personal Stylist worden? Door persoonlijke omstandigheden wil je een nieuw vak leren, iets leuks, iets voor jezelf, iets dat je vanuit huis kunt doen, en wat verschil maakt voor anderen. Een Imago Coach verdiept zich in de persoon.


Komt haar uitstraling overeen met wie zij werkelijk is? Of: wil ze een meer vrouwelijke-mannelijke of juist zakelijke uitstraling? Als Imago Coach weet jij hoe je het juiste effect bereikt met stijl, vorm en kleur.


Deze opleiding is uniek omdat het een combinatie is van imago styling en coaching. Zoek je verdieping na een kleur- of stijlopleiding en wil je je klant volledig adviseren over haar of zijn imago , meld je dan aan voor de opleiding Imagostylist. Nadat ik talloze keren werd gebeld met de vraag waar je op moet letten als je een goede opleiding Imago Stylist zoekt, bedacht ik dat het slimmer en leuker is om een webinar over dit onderwerp te houden. Want wil je je omscholen, en ècht als Personal Stylist aan de slag, dan kun je het best een opleiding volgen die past bij jouw doelstellingen.


In deze opleidingen ontdek je de geheimen van een duurzame, sportieve levensstijl. Leer hoe het lichaam in conditie blijft, maar ook om hoe je het stressvolle leven de baas te kan. Dat geeft energie en maakt je weerbaarder tegen ziektes. Dankzij opleidingen zoals personal coach kan jij anderen helpen om sportiever, fitter en dus gezonder te leven. In de opleiding Imago Stylist (e) leer je meer over het ondernemerschap en hoe je geld verdient met wat je interessant vindt én ontdek je waar je goed in bent.


Sommige klanten hebben alleen stijladvies nodig.

Inschrijven voor deze opleiding kan nadat je de opleidingen ‘Kleurenanalyse’ en ‘Kledingstylist‘ met succes hebt afgerond. Met een NHA opleiding studeer je waar én wanneer je wilt met onze digitale leeromgeving. Je leert hoe je adviezen kunt geven, een shopping plan opstelt, een wardrobe planning maakt en hoe je klanten kunt coachen bij het veranderen van het imago. Alle informatie rustig doorlezen? Je krijgt les in kleine klassen van maximaal studenten.


Laat je gevoel voor stijl spreken en geef professioneel kledingadvies aan je eigen klantenkring met behulp van deze cursus imago stylist ! Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in! De Your Style Lab imago stylisten zijn opgeleid om jou te helpen bij het vinden en creëren van jouw eigen stijl. De eerste indruk die je maakt is belangrijk en als je iemand voor het eerst ontmoet, vindt die eerste indruk plaats binnen enkele seconden. Heb je al één of meerdere modules gevolg maar wil je de volledige opleiding Mode Styling , Kleur en Imago (Allround) volgen?


Dan profiteer je van vrijstellingskorting! Imago , creativiteit, psychologie, merken en trends spelen een steeds grotere rol. Deze nieuwe opleiding tot imagostylist geeft je het antwoord.


Deze cursus behandelt alle facetten van modestyling voor klanten en hoe je dit integreert in jouw eigen zaak. De Stylist bouwt daarmee aan het imago van de persoon. Met de keuze voor een bepaalde stijl geeft de Stylist de persoon een bepaald imago mee.


Voor een make over probeert de Stylist vaak voor een compleet andere stijl te gaan, maar meestal moet de Stylist aan de wensen en de huidige stijl van de persoon proberen te voldoen. Het geven van modeadvies als stylist is bijvoorbeeld heel iets anders dan het geven van inrichtingsadvies. Daarnaast is het zo dat iedereen zich stylist kan noemen, omdat stylist geen beschermende titel is.


Met andere woorden hoeft een stylist niet over een specifieke opleiding te beschikken om zich stylist te kunnen noemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts