maandag 20 mei 2019

Plafonniere rond

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Unieke eigen collectie plafonniéres. Bespaar tot wel via kiesproduct. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Deze ronde plafonnière is perfect geschikt voor een moderne (bad)kamer. De stalen plafondbevestiging steekt mooi van het plafond af en geeft een strakke moderne look. In de lamp zit een LED lichtbron verwerkt waardoor de lamp niet warm wordt en energiezuinig is.


IPWaterdicht, stofdicht, vandalisme bestendig Inclusief noodaccu. Tot uur gevoed door batterij. Steinel plafonnière rond 47. Gratis verzending vanaf € 495.


Deze LED plafonniere 6Watt rond heeft een zeer hoge lichtopbrengst, vergelijkbaar is met gloeilamp van minimaal 40Watt.

De plafonniere is uitermate geschikt voor de keuken, slaapkamer, maar ook voor een bergruimte of hal, ivm het zeer lage stroomverbruik in samenwerking met de hoge lichtopbbrengst. De plafonnière Livorno rond is een minimalistische lamp die ideaal is voor de basis van jouw lichtplan. Afhankelijk van de lichtbron geeft deze lamp door de matte plaat een natuurlijk gespreid licht. Ga bijvoorbeeld voor een dimbare lichtbron met warm wit licht om een fijn effect te creëeren in jouw woonkamer. Erg mooie plafonniere , erg makkelijk in gebruik en geeft mooi licht, een plafonniere met een mooi design die in elke ruimte fraai oogt.


Een ruim en betaalbaar assortiment plafondlampen vind je bij KARWEI. Vind jouw nieuwe sfeervolle plafondlamp voor in huis en bestel hem vervolgens online. Wit, glas, klein, groot: keuze uit vele soorten.


De lichtopbrengst van de plafonnière is zeer efficiënt, de stralingshoek is 1graden. Sorteer direct uw voordelige led-downlights opbouw rond op lichtkleur, wattage en prijs bij Ledlichtdiscounter. De led plafonnière is een ronde plafondlamp met een diameter van mm. Gelukkig willen wij je graag een handje helpen met het maken van de juiste keuze omtrent plafonnieres.


Neem gerust contact op met onze klantenservice via de chat functie, per telefoon of met een e-mail en wij beantwoorden al jouw vragen. Samen met ons ga je die perfecte plafonniere gegarandeerd vinden! Plafondlamp of plafonnière kopen? Voor 23u bestel morgen in huis!


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Deze led-sensorbinnenlamp kunt u moeiteloos aan meerdere led-armaturen koppelen en laten reageren op beweging dankzij de ingebouwde HF-sensor. De “Moderne plafonnière Fantasy Globe smoke rond 3-lichts” behoort tot de serie “Fantasy lampen” en valt onder de categorie plafonnières. Bestel met de laagsteprijsgarantie.


Deze plafonnière is scherp geprijsd en heeft een levertijd van – werkdagen. Meer lampen uit de serie Fantasy lampen, vindt u onderaan deze pagina. De EGLO plafonnière Cabo is lamp gemaakt van roestvast staal met een chromen afwerking en gesatineerd glas. Led plafonnière rond 130mm.


Hij kan makkelijk worden opgehangen aan het plafond of aan een muur. Het glazen paneel zorgt voor optimale verlichtingen en het prachtige patroon op het paneel zorgt tegelijkertijd voor een unieke elegantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts