donderdag 30 mei 2019

Skull behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Fotobehang Funny Skull 1 Milieu-vriendelijk Online configuratie Wij helpen je een patroon uit.


Om het behang te laten passen op jouw muur kun je kiezen uit diverse afmetingen. Het vliesbehang dient aangebracht te worden met universele behanglijm welke geschikt is voor vliesbehang.

Tijdens het aanbrengen van het behang kun je dit nog enigszins corrigeren. Maar de schattige uiltjes krijgen concurrentie van het doodshoofdje. Niet alleen op fashion gebied zijn skulls helemaal hot, ook in interieur zien we dit item op verschillende manieren terugkomen.


Van skull behang tot stoelen en servies! Ben je helemaal hierheen gescrolld om over sugar skull te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene sugar skull materiaal is metaal.

Versier je muur met dit gave Mexicaanse Sugar Skull-behang. Dit behang is geïnspireerd door het Mexicaanse feest Dag van de Doden (Día de los Muertos) en de ‘Sugar Skull ‘ die je veel ziet op deze dag. Deze folkloristische schedel is een iconisch symbool van leven en dood geworden. Het behang heeft een houtskoolkleur met gouden Sugar Skulls. Breng dit Hibiscus en Skulls Behang in een vlakke ondergrond (muren, ramen, deuren, meubels).


Online goedkoop behang kopen bij Behang Gigant. Met het naadloos behang van PosterJunkie maak je een wand weer helemaal als nieuw. Door de dekkende blauwe achterkant van SanoTex komen de kleuren van de print extra fraai tot z’n recht en zijn de witte gedeeltes op het doek ook echt wit.


Abonneer u op onze nieuwsbrief. Vul uw e-mailadres in en ontvang keer per maand onze aanbiedingen! Colorful chrome skull van Klaudia Kogut Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang , op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. Niet-geweven behang is geschikt voor lijm.


Fleece muurschilderingen maken behangen leuk! Het werken met hen is veel eenvoudiger. Dankzij hun vernieuwde materiaal kan de lijm rechtstreeks op de muur worden aangebracht.


Vervolgens bevestig je het droge behang aan een gelijmde muur.

Het is dus niet nodig om het behang te bevochtigen. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Trendy en Hip behang online kopen? Vrolijk, kleurrijk en creatief.


Het interieur is functioneel, flexibel, relaxed en gezellig! Behang (Standard) Gemaakt van non-woven, een vormvast en duurzaam materiaal. De lijm wordt direct op de muur gesmeerd en de stroken worden rand tegen rand aangebracht. De breedte van de stroken is cm.


Behang (Premium) Wordt gemaakt van non-woven, een vormvast en duurzaam materiaal. Schedel op canvas, aluminium, behang , poster en meer. Alle werken in het thema Schedel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts