woensdag 29 mei 2019

Knit factory omslagdoek

Prijsverschillen tot op Knitting Factory en bespaar tijd! Kies uit producten vanaf € 699. Ruim assortiment Omslagdoek. De linnen uitvoering is luchtig en ideaal in de zomer. De gebreide wollen variant juist behaaglijk in de winter.


Knit factory omslagdoek

Van dunne gebreide omslagdoeken zoals de Lola tot omslagdoeken van dik breiwerk zoals de Coco. Een gebreide omslagdoek is ideaal in het najaar als die winterjas nog niet nodig is. Door de handige driehoek is deze oversized sjaal op meerdere manieren te dragen. Hoe uniek al het beddengoe badtextiel, keukentextiel en de gebreide woondecoratie ook is, de bijzondere interieuraccessoires hebben het één en ander gemeen. De onverwoestbare kwaliteit bijvoorbeeld.


Materiaal: wol, acryl. Door zijn driehoekige vorm en zijn royale afmeting kun je deze sjaal op. Dit 1 Nederlandse merk is het zusje van Baby’s Only, een merk dat bij jonge ouders niet onbekend is!


Knit factory omslagdoek

Naast onder andere prachtige dekens, plaids en keukentextiel hebben ze dus ook heerlijk warme vesten en shawls in het assortiment. Ook hebben wij nu de omslagdoek XL in ons assortiment, een fijne grote, warme omslagdoek , ideaal voor tijdens je. Met deze grote, gebreide driehoek sjaal of poncho maakt u uw outfit helemaal af. U kunt natuurlijk kiezen voor een sjaal en muts in één kleur of verschillende kleuren met elkaar combineren. Hoe u onze trendy winterfashion ook draagt, u ziet er stijlvol uit.


Iedere winter lekker warm. Bekijk alle prijzen van Knitting Factory en bespaar tot. Omslagdoek Coco is in een fantasiesteek gebreid en de combinatie van wol en acryl zorgt ervoor dat hij niet gaat pillen. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Knit Factory Lola Omslagdoek Ecru.


Knit factory omslagdoek

Dit is de nieuwe “deluxe” uitvoering van de Coco Omslagdoek. Dankzij het fijne, geweven katoen valt de omslagdoek lekker luchtig en zacht om uw hals. Door de driehoekvorm is deze oversized sjaal op diverse manieren te dragen.


De oversized sjaal is te gebruiken als omslagdoek , maar ook als heerlijk warme sjaal. De omslagdoek is fijn groot van formaat en is gebreid met een luxueuze fantasiesteek. Door de minder dikke stof is deze zachte en ruime omslagdoek geschikt om het hele jaar te gebruiken. Gemaakt van katoen en acryl is Lola het zomerse zusje van onze topper Coco.


Knit factory omslagdoek

Dankzij de minder dikke stof is deze zomerse variant van de zachte, ruime omslagsjaal ook heerlijk in de lente en de zomer. Deze doek is een heerlijk royale, gebreide omslagdoek in een prachtige fantasiesteek. Een heerlijk royale, gebreide omslagdoek in een prachtige fantasiesteek. Naast stone green is de omslagdoek verkrijgbaar in diverse andere modieuze kleuren.


Je kunt het merk het beste omschrijven als sterk en stoer. Alle producten worden geproduceerd van alleen de beste materialen. Alles is tevens natuurlijk en zijn alleen te vinden in Zuid-Europa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts