dinsdag 21 mei 2019

Houtrotvuller epoxy

De houtrotvuller van hoge kwaliteit is gemaakt op basis van epoxy. Epoxy is een thermohardende kunststof die voor veel toepassingen geschikt is. Omdat de druk- en treksterkte twee keer groter zijn dan die van beton is deze kunststof geschikt voor uiteenlopende toepassingen.


Een van de bekende toepassingen is epoxylijm. Professionele houtrotvullers zijn op basis van epoxy. Een twee componenten product wat voor de verwerking gemengd moet worden. Maar een epoxy product kan je op veel manieren tot een houtreparatie samenstellen.


In veel producten worden toevoegingen gedaan om de verwerking van het product te veraangenamen. Deze premium 500gr houtrotvuller van Alabastine is een componenten epoxy -massa voor definitieve reparatie van verrot hout. Als dochteronderneming van Repair Care, marktleider in de professionele markt van houtrotvullers , willen wij graag ook particulieren helpen. Dit doen we met een product dat eerder nog niet bestond in deze markt: een hele goede epoxy houtrotvuller. Aanbiedingsprijs € 1€ 1Normale Prijs € 270.


Houtrotvuller epoxy

Snel drogende epoxy houtrotvuller voor de reparatie van verrot hout, na uur te schilderen of schuren. Onze Premium Houtrotvuller is gemaakt op basis van epoxy. Hierdoor blijft de reparatie na uitharding elastisch en beweegt deze mee met de werking van het hout. Dit zorgt ervoor dat de reparatie langer goed blijft en scheuren voorkomen worden. Ontdek hoe je het beste resultaat kunt behalen door onze kluscoach-video’s te bekijken.


De plamuur krimpt niet, is boterfijn en werkt erg soepel. De vuller is blijvend flexibel en blijft spijker- en schroefbaar. Geeft een mooi glad oppervlakte. Onder de graden droogt Houtrotvuller langzamer.


Houtrotvuller epoxy

Alabastine Houtrotvuller is een componenten epoxy -massa voor definitieve reparatie van verrot hout. Binnen en buiten te gebruiken, makkelijk te mengen, ijzersterk, vormvast en zeer goed af te werken. Methode waar ik goede ervaring mee heb: -houtrotstop -dunne epoxy (lamineerepoxy) om het hout diep te verzadigen, en een goede hechting te waarborgen.


Muren glad maken en scheuren in muur repareren? Toepassing: Voor reparatie van houtrotbeschadigingen , deuken, scheuren in alle houtwerken. Een twee komponentenplamuur op basis van epoxy.


Krimpt niet, is boterfijn, werkt soepel, hecht zeer goe blijvend flexibel, spijker- en schroefbaar en geeft een glad oppervlak. Bolivia Epoxy Houtrotvuller Set. Lees de volledige productomschrijving. Koopmans Nylostop Houtrotvuller Koopmans Nylostop Houtrotvuller is ideaal om te gebruiken als houtrotreparatie vuller. Tevens kun je dit product gebruiken voor het repareren van beton en baksteen en als plamuur voor steen.


Perfect voor het verlijmen en repareren van houten meubelen. Gedurende de zomermaanden is RENOFLEX echter een sneller uithardende epoxy en kan en reparatie binnen één dag geschuurd en gegrond worden. Uithardingstijd bij graden: uur. Ben jij toe aan een project houtreparatie? Zoals het opvullen van barsten en scheuren in hout, het bijwerken van lakbeschadigingen of het afdichten van kieren en naden?


Houtrotvuller epoxy

HORNBACH heeft een ruim assortiment houtvullers op voorraad. Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld houtrotvullers , houtplamuur, lakplamuur en kneedbaar hout. POLYFILLA PRO EPOXY HOUTREPARATIE W3Polyfilla pro epoxy houtreparatie w3is een duurzame, makkelijk te modelleren 2-componenten epoxy voor houtreparatie binnen en buiten.


Het is geschikt voor het repareren van houtrot en beschadigd hout. Maximale diepte van reparatie: cm. Met de Albastine Houtrotvuller kunt u ijzersterk en duurzaam verrot hout repareren en vullen, zowel binnen als buiten.


Houtrotvuller epoxy

U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het repareren van houtrotbeschadigingen aan kozijnen, deuren, dorpels en tuinhuisjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts