dinsdag 14 mei 2019

Sigma transparante lak

Sigma heeft met het brede assortiment voor elke toepassing een oplossing! Alle varianten Sigma Verf. Bekijk ons assortiment en Bestel! Voor 20:uur bestel morgen in huis! Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.


Sigma transparante lak

De transparante lak van Sigma kan worden gebruikt door de professional en de doe-het-zelver. Bestel uw Sigma producten direct online bij Verfshoppen. Ruim aanbod Sigma transparante lak van topkwaliteit Sigma transparante lak wordt vooral gebruikt voor de bescherming van uw vloeren of meubels. Een transparante trappenlak kan erg mooi zijn bij natuurlijk houten trappen. Dit laat de houtstructuur zichtbaar en geeft een mooie glans en diepte.


Er zijn dan teveel verkleuringen en een transparante lak geeft dan geen mooi resultaat. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis! Parketlak hoogglans is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen.


Sigma transparante lak

Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak. Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak.


Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak. Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer. Specialistisch advies nodig?


Sigma Sigmalife HS Satin Kleurloos Liter. SIGMA Sigmalife HS Satin is een transparante zijdeglanzende beits voor binnen- en buiten. Transparante of blanke lak voor buiten. Je gebruikt op die manier de beste buitenlak, terwijl je daar online een lage prijs voor betaalt.


Geschikt voor maatvaste en hardhouten onderdelen, zoals kozijnen, deuren en terrasschermen. Sigmalife Stain is een watergedragen, transparante beits voor buiten. De beits is waterafstotend en is gemakkelijk aan te brengen. Nochtans zijn er wel degelijk een aantal duidelijke verschillen. Zo ligt doorzichtige lak op het hout en trekt beits echt in de ondergrond in.


Sigma transparante lak

Daarenboven biedt dergelijke lak een veel slijtvastere bescherming aan dan een doodgewone beits. Deze lak is geschikt voor parket en (hard)houten vloeren. Gemakkelijk aan te brengen, vloeit mooi uit en is van extra hoge kwaliteit.


De lak heeft een mooie bolle glanslaag met uitstekende vulling en glansbehoud. Door de weervastheid en UV-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. Je schildersklus voor binnen en buiten begint bij Verf De Jonge. Je koopt bij ons verf, beits en schildersbenodigdheden van topmerken, en die zijn altijd laag geprijsd. Vloerlak is standaard een transparante lak voor de vloer.


Je kunt online gebruik maken van onze Trae Lyx-lakken, net als van de producten van bijvoorbeeld Glitsa, Wijzonol en Trimetal. Met deze lak kun je gemakkelijk meubels, deuren, kozijnen en ander houtwerk aflakken. Omdat deze verf op waterbasis is, zal je geen last hebben van vergeling. In ons assortiment zijn verschillende soorten blanke lakken opgenomen zodat er altijd eentje is die bij jouw wensen aansluit. Met matte blanke lak of transparante lak kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je houten stoelen de mooie egale houten kleur behouden die ze al hadden.


Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd. Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk lak kopen. Gelukkig kan dit bij Praxis!


We houden je hier op de hoogte van alle lopende lak aanbiedingen of een lak aanbieding op een bepaald merk. Elke aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Of kijk in onze folder voor de huidige lak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts