donderdag 23 mei 2019

Plaid grijs

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bestel Plaid Grijs bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 190. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Op zoek naar een Grijs Plaid ? Grijze Plaids koop je eenvoudig online bij bol. Een heerlijk zacht plaid komt altijd van pas. In beide gevallen is het dan prettig om een fleece plaid of een warme deken over je heen te leggen.


JYSK heeft een breed assortiment plaids en dekens in diverse kleuren en. Plaid Veerle is een heerlijk warm en superzacht plaid. Het grijze plaid heeft een afmeting van 130x1cm.


Ook verkrijgbaar in het roze bij Leen Bakker! Plaid Manyara is een mooi kleed gemaakt van zacht polyester. Door de veelzijdige kleuren past deze plaid bijna overal bij. Groot genoeg om samen met je partner of kinderen heerlijk onder te kruipen tijdens koude momenten.


De plaid is gemaakt van 1 polyester en heeft een lichtgrijze kleur. Het plaid is heerlijk zacht en geeft veel warmte wanneer je er lekker onder ligt. Een leuk detail is het patroon in het plaid. Charlotte heeft een afmeting van 130x170. Plaids maken je woon- en slaapkamer gezellig en warm.


Een plaid is de perfecte vriend voor binnen en buiten. Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment aan plaids in verschillende kleuren en patronen. Plaids kun je voor allerlei doeleinden gebruiken en bestaan in verschillende soorten en maten.


Ga dan voor een wollen plaid. Plaids van polyester zijn heerlijk zacht en katoenen plaids hebben een meer natuurlijke uitstraling. Voor kinderen zijn er vrolijke kinderplaids met filmhelden en figuren. Unieke collectie wollen dekens, wollen plaids , militaire dekens en babydekens. Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol.


Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Speel met verschillende grijs tinten in combinatie met off-white en zwart voor een ingetogen effect. Of gebruik grijs als een mooie basis en combineer met meer kleur.


Grijs in combinatie met bijvoorbeeld oudroze of aubergine voor de herfst en met blauw of roze voor de lente en zomer. Zo heb je van een grijze plaid in alle seizoenen plezier. Combineer een grijze plaid met andere kleuren Grijs kun je natuurlijk ook heel goed met kleur combineren. Gebruik je een grijze plaid bij roze, dan brengt grijs een stoer accent naast het vrouwelijke roze.


Plaid grijs

Samen met okergeel is ook een mooie combinatie, zonnig en zacht. Een katoenen plaid heeft een natuurlijke uitstraling en een polyester plaid is lekker zacht. Groene plaids zijn in de meeste materiaalsoorten te vinden. Een grijs katoenen plaid als extra decoratie op de bank past daarentegen mooi in klassieke interieurs. Naast geweven plaids zijn er ook andere varianten plaids.


Klippan grijze plaid van lamswol. Wat erg bijzonder is aan deze plaid is dat de franjes in de kleuren van de plaid zijn, grijs gemêleerd. Grijze plaid geweven van lekkere dikke lamswol.


Plaid grijs

Normaal zijn de franjes namelijk wit. Ideaal om op koude avonden lekker onder te kruipen. Pluche deken - fleece plaid - grijs - 210x280cm. We hebben plaids in verschillende kleuren en texturen en dekens waarin je je lekker kunt nestelen. Een kleedje maakt je interieur helemaal af.


Heerlijk zacht en perfect als extra laag om onder te kruipen. Grandfoulards en plaids : voordelig en zacht. Bij Kwantum ben je aan het juiste adres! Ga bijvoorbeeld voor een grof gebreide plaid , fleeceplaid of plaid met leuke print.


Plaid grijs

Daarnaast zorgt het plaid voor een warme uitstraling in het interieur. Wanneer je klaar bent met bankhangen drapeer je simpelweg het plaid over de bankleuning: dit zorgt gelijk voor wat extra sfeer tijdens koude dagen. Dankzij de mooie dessins en zachte materialen zijn onze plaids niet allen functioneel, maar ook een waar decoratief item.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts